Libnet.ro
UNICEF

16:45

Baba Vanga, profetii alarmante pentru anul 2019

Antena3 Antena3,
Baba Vanga, profetii alarmante pentru anul 2019

Catastrofe naturale de amploare, criza economica si probleme grave pentru cativa sefi de stat este ceea ce ar fi prevazut pentru 2019 celebra Baba Vanga. Profetiile Babei Vanga revin la fiecare inceput de. continuă pe Antena3

Idei de city break pentru anul 2019: destinatii europene mai putin cunoscute

City break-urile sunt o oportunitate excelenta pentru a descoperi istoria, cultura si arta locurilor intr-o perioada scurta de timp. Avantajul acestor calatorii este ca le poti face la sfarsit de saptamana, astfel ca nici macar nu este nevoie sa iti.

Celebra Baba Vanga face profetii CUTREMURATOARE despre anul care vine! Anul 2019 va fi cel...

Baba Vanga, celebra clarvazatoare, a facut o noua profetie care increteste fruntile oamenilor. Batrana anunta o criza majora, in urma careia multi oameni isi vor pierde economiile, locurile de.

Previziuni SOC pentru 2019! EI sunt CELEBRII POLITICIENI care se vor iMBOLNAVI GRAV si VOR SUFERI!

Baba Vanga, previziuni soc pentru 2019. Celebra prezicatoare, supranumita Nostradamus din Balcani, a prevazut doua catastrofe pentru cei mai puternici oameni din lume: presedintele Rusiei, Vladimir Putin va fi atacat,.

Cristina Lesnic: in anul 2019 vreau sa ajungem la un numitor comun privind depozitul de munitii de la Cobasna

Vicepremierul pentru reintegrare Cristina Lesnic isi doreste in anul 2019 sa obtina progrese pe toate cele trei cosuri de discutii cu regiunea transnistreana, inclusiv in domeniul securitate si solutie politica. Despre aceasta vicepremierul a mentionat la emisiunea Fabrika de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Igor Dodon explica in ce conditii Vladimir Putin ar putea vizita R.Moldova in anul 2019

Igor Dodon sustine ca sunt sanse ca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, sa intreprinda o vizita oficiala in Republica Moldova, in anul 2019, insa pentru asta e nevoie ca la Chisinau sa fie o situatie linistita si stabila.

Dunarea incepe anul 2019 in forta. Pe 2 februarie joaca acasa cu FCSB

Anul 2019 incepe in forta pentru echipa de fotbal de pe malul Borcei. Pe 2 februarie 2019, Dunarea joaca la Calarasi cu FCSB, echipa pe care a eliminat-o in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Echipa antrenata de Dan Alexa va avea 5 examene de foc pana la finalul sezonului.

HOROSCOP 2019. Predictii astrale pentru anul viitor. Se anunta schimbari radicale. 2019 va fi un an mare

Te-ai simtit blocat in 2018 ? Ai avut parte de provocari ravasitoare ? Vesti bune, 2019 este anul de a o lua de la capat. Uita de treburile uzuale, uita de cum stii sa faci totul acest an este despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )