Libnet.ro
UNICEF

13:15

BAC 2013 Olt - Topul liceelor la bacalaureat, dominat de cele din provincie (FOTO)

Adevărul Adevărul,
BAC 2013 Olt - Topul liceelor la bacalaureat, dominat de cele din provincie (FOTO)

La fel ca anul trecut, liceele din municipiul capitala de judet Slatina au fost intrecute si la editia din acest an a bacalaureatului. Mai exact, din primele trei licee din judet in ce priveste procentul de promovare obtinut la examenul amintit, primele doua pozitii sunt detinute de unitati de invatamant preuniversitar din teritoriu, respectiv Caracal si Corabia. Slatina se afla abia pe locul al treilea. continuă pe Adevărul

BAC 2013 Olt - Topul liceelor la bacalaureat, dominat de cele din provincie

La fel ca anul trecut, liceele din municipiul capitala de judet Slatina au fost intrecute si la editia din acest an a bacalaureatului. Mai exact, din primele trei licee din judet in ce priveste procentul de promovare obtinut la examenul amintit, primele doua pozitii sunt detinute de unitati de invatamant preuniversitar din teritoriu, respectiv Caracal si Corabia. Slatina se afla abia pe locul al treilea.

REZULTATE BAC 2013 OLT: Promovabilitatea este de 43,4%.

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat este de 43,4% la suta in judetul Olt, cu 12,2 puncte procentuale mai mare decat anul trecut. La sesiunea de bacalaureat iunie-iulie 2013, din cei 5. 007 de elevi absolventi din Olt de clasa a XII-a care s-au prezentat la examen, 2. 519 nu au reusit sa promoveze. Cei mai multi dintre cei care au reusit sa ia examenul au avut media de bacalaureat cuprinsa intre 6 si 6,49. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Procentul de promovare .

Bac 2013 Teleorman: Topul rusinii liceelor din Teleorman

Doua licee din judetul Teleorman au avut promovabilitate 0. Asa se face ca nici un elev al Grupului Scolar Auto din Rosiorii de Vede nu a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat din aceasta sesiune. La fel de pregatiti au fost si elevii Liceului Tehnologic Andrei Saguna din Botoroaga. Din cei 100 de elevi ai celor doua unitati de invatamant nici un elev nu a reusit sa obtina media 6 la examenul de Bacalaureat din aceast an.

BAC 2013 Olt Seful ISJ Olt: Rezultatele bacalaureatului de la Olt nu sunt nici bune, nici rele, sunt ale elevilor

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Olt a organizat, luni, la scurt timp dupa afisarea rezultatelor partiale ale sesiunii de vara a bacalaureatului, o conferinta de presa-fulger pentru a explica desfasurarea examenului si urmarile sale. Cifrele indica un procent de promovare de 43,44 %, mai mult decat anul trecut, cand Oltul a inregistrat cel mai rusinos rezultat procent de promovare din istoria bacalaureatului de la nivelul judetului.

REZULTATE BAC 2013 VRANCEA. Promovabilitatea la bacalaureat este de peste 50%.

In judetul Vrancea, promovabilitatea la bacalaureat este de 54,63 la suta, cu 12 puncte procentuale mai mare decat in 2012, scrie Mediafax. La Colegiul National Unirea din Focsani promovabilitatea este de suta la suta. De asemenea, trei abcolventi au obtinut media 10 la examen. Suntem pe un trend ascendent, asa cum si in 2012 a fost o crestere de 5 procente fata de 2011. Ne continuam cresterea procentuala a promovabilitatii la bacalaureat. Scaderea procentului .

BAC 2013 Olt Doar sapte elevi au obtinut media perfecta 10

Prima sesiune a bacalaureatului s-a incheiat odata cu afisarea, luni 8 iulie, a rezultatelor acestui examen. in judetul Olt au fost 4,457 de liceeni care s-au prezentat la probele examenului, dar numai 43,44 % dintrei ei au reusit sa promoveze si se gandesc acum la facultate. Paradoxal, daca subiectele au fost mai usoare decat anul trecut, numai sapte elevi au obtinut media perfecta 10.

BAC 2013 Olt Doar sapte elevi au obtinut media perfecta 10 (FOTO)

Prima sesiune a bacalaureatului s-a incheiat odata cu afisarea, luni 8 iulie, a rezultatelor acestui examen. in judetul Olt au fost 4,457 de liceeni care s-au prezentat la probele examenului, dar numai 43,44 % dintrei ei au reusit sa promoveze si se gandesc acum la facultate. Paradoxal, daca subiectele au fost mai usoare decat anul trecut, numai sapte elevi au obtinut media perfecta 10.

BAC 2013 Olt Cine sunt elevii care au obtinut media perfecta 10 (FOTO)

Prima sesiune a bacalaureatului s-a incheiat odata cu afisarea, luni 8 iulie, a rezultatelor acestui examen. in judetul Olt au fost 4,457 de liceeni care s-au prezentat la probele examenului, dar numai 43,44 % dintre ei au reusit sa promoveze si se gandesc acum la facultate. Paradoxal, daca subiectele au fost mai usoare decat anul trecut, numai sapte elevi au obtinut media perfecta 10.

REZULTATE BAC 2013 BRAILA. Promovabilitatea la bacalaureat, cea mai mare din tara.

REZULTATE BAC 2013 Braila. In judetul Braila, promovabilitatea la bacalaureat este de 74,17 la suta. Este este mai mare procent din tara. La Colegiul National Gheorghe Murgoci din municipiul Braila promovabilitatea este de suta la suta. Acest rezultat obtinut se datoreaza seriozitatii cu care candidatii au abordat acest examen. In ultimii ani, la Braila, mergem pe varianta ca cei care invata pot avea rezultate. In plus, ar fi de remarcat ca nu avem niciun candidat eliminat din cauza .

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / OLT / adevarul.ro publica, vineri, rezolvarea subiectelor de la proba la alegere, la Bacalaureat

470 de absolventi de liceu din judetul Olt sustin vineri, 5 iulie, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 - proba la alegere, in functie de profil. Adevarul. ro publica, vineri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )