Libnet.ro
UNICEF

05:30

BAC 2013. Ce posteaza elevii pe Facebook dupa proba scrisa la romana.

România Liberă România Liberă,
BAC 2013. Ce posteaza elevii pe Facebook dupa proba scrisa la romana.

Elevii au inceput sa posteze pe Facebook statusuri privind dificultatea examenului de bacalaureat 2013 dupa prima proba scrisa la limba si literatura romana. Cu subiectele de anul asta la romana, nicio sansa sa creasca procentul de promovabilitate, sustine Oana, o eleva de clasa a 12-a. O alta eleva a postat pe reteaua de socializare: Ce BAC diferentiat! M-am speriat!Tot la uman a dat mai usor. , spune Anca. Citeste si SUBIECTE BAC 2013 profil REAL. A picat VARIANTA 7! Vezi aici . continuă pe România Liberă

BAC 2013. Peste 300 de elevi din Hunedoara au ABSENTAT de la examen.

Peste 300 de absolventi de liceu din judetul Hunedoara au absentat, luni, la proba scrisa la Limba si literatura romana, relateaza Mediafax. Citeste si BAC 2013. Ce posteaza elevii pe Facebook dupa proba scrisa la romana Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Hunedoara, 348 de absolventi de liceu au fost absenti la prima proba scrisa a examenului de bacalaureat. La sesiunea de vara a examenului de bacalaureat, in Hunedoara, s-au inscris 4. 283 de .

SUBIECTE BAC 2013 / Peste 162.000 de elevi dau luni proba scrisa la Limba Romana

Peste 162. 000 de absolventi de liceu, atat din promotia de anul acesta, cat si din cele anterioare, sustin luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana de la examenul de Bacalaureat 2013. Subiectele de la Bac 2013 vor fi publicate pe adevarul. ro si vor fi rezolvate si dezbatute in direct, cu profesori si elevi, in mai multe emisiuni dedicate examenului de Bacalaureat 2013.

SUBIECTE BAC 2013 / Peste 162.000 de elevi dau luni proba scrisa la Limba Romana la Bacalaureat

Peste 162. 000 de absolventi de liceu, atat din promotia de anul acesta, cat si din cele anterioare, sustin luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana de la examenul de Bacalaureat 2013. Subiectele de la Bac 2013 vor fi publicate pe adevarul. ro si vor fi rezolvate si dezbatute in direct, cu profesori si elevi, in mai multe emisiuni dedicate examenului de Bacalaureat 2013.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Candidatii care au sustinut proba scrisa a Bacalaureatului la Limba Romana in Ialomita: A fost nasol!

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. in judetul Ialomita, candidatii care au sustinut aceasta proba s-au declarat dezamagiti de subiecte.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa - mult prea greu pentru candidatii din Constanta VIDEO

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro a publicat, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa, din Prahova, intre bursa zvonurilor cu Marin Preda sau Caragiale si cruda realitate, poezia FOTO

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Candidatii care au sustinut proba scrisa a Bacalaureatului la Limba Romana in Calarasi: Nimeni nu s-a axat pe poezie!

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. in judetul Calarasi, candidatii s-au declarat dezamagiti de subiecte. Poezia le-a dat mari batai de cap.

SUBIECTE BAC 2013. Vezi AICI subiectele la Limba si literatura ROMANA.

Romanialibera. ro va prezinta subiectele si baremul la proba scrisa de Limba si Literatura romana- bacalaureat 2013, imediat ce acestea vor fi disponibile. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la LIMBA si LITERATURA ROMANA model) La subiectul al treilea la proba scrisa la Limba si literatura romana, elevii au avut de redactat un eseu pe tema simbolismului in literatura romana, conform unui cititor Rl. Elevii sustin, luni, proba scrisa la limba si literatura .

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 7! Vezi AICI subiectele la Limba si literatura ROMANA.

Romanialibera. ro va prezinta subiectele si baremul la proba scrisa de Limba si Literatura romana la examenul de Bacalaureat 2013. Elevii au primit varianta numarul 7. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la LIMBA si LITERATURA ROMANA model) La subiectul al treilea la proba scrisa la Limba si literatura romana, elevii au avut de redactat un eseu pe tema simbolismului in literatura romana, conform unui cititor Rl. Elevii sustin, luni, proba scrisa la limba si .

SUBIECTE BAC 2013. Ce parere au profesorii despre subiectele de la proba de limba si ...

Subiectele de la proba scrisa la limba si literatura romana din cadrul examenului de bacalaureat din acest an au fost accesibile tuturor elevilor, a declarat o profesoara de limba romana de la Colegiul National Vasile Alecsandri din Bacau pentru Romania Libera. Mi s-au parut ok subiectele, accesibile. Din cate am inteles, elevii nu se asteptau la poezie deoarece asta s-a dat si anul trecut. Acesta nu este insa un motiv pentru care sa nu fi facut nimic. Poezia a intrat in materia pentru .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )