Libnet.ro
UNICEF

00:07

BAC 2018. Ce a raspuns un elev care a fost intrebat cat face 7X6. Reporterul a crezut ca nu aude bine

Antena3 Antena3,
BAC 2018. Ce a raspuns un elev care a fost intrebat cat face 7X6. Reporterul a crezut ca nu aude bine

Examenul de Bacalaureat din acest an s-ar putea sa le fi dat bataie de cap unora dintre elevi, chiar si atunci cand a fost momentul sa raspunda la cele mai banale intrebari. Reporter: Poti sa. continuă pe Antena3

BAC 2018. Ce a raspuns un elev care a fost intrebat cat fac 7X6. Reportul a crezut ca nu aude bine

Examenul de Bacalaureat din acest an s-ar putea sa le fi dat bataie de cap unora dintre elevi, chiar si atunci cand a fost momentul sa raspunda la cele mai banale intrebari. Reporter: Poti sa.

SUBIECTE BAC 2018. Ce subiecte au fost la MATEMATICA si ISTORIE

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2018 continua, miercuri, cu proba obligatorie a profilului, respectiv Istorie in cazul elevilor de la profilul uman si Matematica, pentru elevii de la profilul.

SUBIECTE SI BAREM DE CORECTARE LA FIZICA BAC 2018 edu.ro. Cum trebuiau rezolvate subiectele de la Fizica

Antena3. ro va prezinta subiectele la fizica de la Bac 2018. Iata care au fost subiectele la.

Subiecte si barem Matematica BAC 2018 Subiectele de la examenul la Matematica si baremul de corectare au fost publicate pe edu.ro

Subiectele la Matematica de la Bacalaureat au fost publicate de Ministerul Educatiei. Descarca din articol subiectele pe care le-au avut astazi, 27 iunie 2018, de rezolvat absolventii de clasa a XII-a. Examenul a inceput la ora 9:00, iar elevii au avut la dispozitie 3 ore pentru a rezolva problemele. Subiectele de BAC la Matematica sunt diferentiate in functie de profil, astfel ca au fost 4 tipuri de cerinte: un tip de subiecte pentru absolventii de la Matematica-informatica, altele pentru cei de la Stiintele naturii, Pedagogic invatatori-educatoare sau de la liceele tehnologice. Decarca din articol si baremul de la Matematica - BAC 2018.

SUBIECTE si BAREME BAC 2018 MATEMATICA. Surpriza pentru elevi la BAC 2018

SUBIECTE BAC 2018 MATEMATICA Examenul de Bacalaureat 2018 continua miercuri, 27 iunie, cu proba obligatorie a profilului, respectiv testarile la Matematica sau Istorie. Reamintim ca luni, 25 iunie, a fost proba la.

Subiecte si barem Istorie BAC 2018 Subiectele integrale de la examenul la Istorie si baremul au fost publicate pe edu.ro

Subiectele de la examenul la Istorie sustinut astazi, 27 iunie 2018, la Bacalaureat au fost publicate de Ministerul Educatiei. Candidatii au avut la dispozitie 3 ore pentru a rezolva subiectele. Absolventii de liceu au sustinut proba obligatorie a profilului, adica Istorie - cei de la Uman si de la filiera vocationala, sau Matematica - tinerii care au terminat Mate-info, tehnologic, profil militar sau specializarea invatatori-educatoare. Descarca din articol Subiectele de la Istorie si baremul.

Subiecte Matematica Bac 2018. A fost greu. Daca nu merge tara pe rapa, dau la Instalatii Electrice

Peste 4. 000 de clujeni au sustinut astazi proba la Matematica din cadrul examenului de Bacalaureat 2018. Absolventii cu care Adevarul a vorbit cred ca examenul a fost greu, spre deosebire de cel de la Romana.

BAC 2018. Situatie halucinanta la ultima proba a bacalaureatului intr-un liceu din Vaslui. Ce i s-a intamplat unei eleve in timpul examenului

O absolventa de liceu din Barlad sustine ultima proba a bacalaureatului pe patul de spital, dupa ce la primele doua probe a lesinat in sala de examen, de unde a fost luata de ambulanta si dusa la.

Subiecte Matematica si Istorie BAC 2018. Ce au avut de rezolvat candidatii

Probele scrise obligatorii matematica si istorie, in cadrul examenului de Bacalaureat 2018, au fost programate in centrele de examinare din Romania in cursul zilei de miercuri, 27 iunie. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp util subiectele la matematica si istorie la BAC 2018 si rezolvarea acestora.

Subiecte Matematica si Istorie BAC 2018. Candidatii s-au confruntat cu totalitarismul

Probele scrise obligatorii matematica si istorie, in cadrul examenului de Bacalaureat 2018, au fost programate in centrele de examinare din Romania in cursul zilei de miercuri, 27 iunie. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp util subiectele la matematica si istorie la BAC 2018 si rezolvarea acestora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )