Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume. Vezi care e cel mai riscant oras din Europa

Antena3 Antena3,
Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume. Vezi care e cel mai riscant oras din Europa

Bagdadul este cel mai periculos oras din lume la capitolul risc terorist, Parisul si Belfastul fiind cele mai riscante orase din Europa, potrivit unui clasament realizat de Verisk Maplecroft, informeaza publicatia. continuă pe Antena3

VIDEO Cele mai scumpe medicamente din lume au intrat in Romania. Negocierile secrete purtate de Guvernul Romaniei

Cele mai scumpe medicamente din lume, care vindeca hepatita C, au intrat pe piata din Romania la preturi de catalog astronomice: peste 50. 400 de Euro pentru un singur pacient. Acelasi medicament costa 790 de Euro/pacient in Egipt si 6750 de Euro/pacient in Brazilia. Neoficial, demnitarii romani promit ca vor obtine reduceri consistente de pret. Ieri, premierul Victor Ponta s-a laudat cu eforturile guvernului sau in aceasta directie. Dar foloseste Guvernul Romaniei toate instrumentele existente pentru a-si maximiza pozitia in negocierile secrete cu gigantii farma? In realitate, lucrurile nu sunt ceea ce par.

Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, vor putea primi, miercuri, amenzi cumulate de peste 5 milioane de dolari, intr-un acord cu autoritatile.

Migratia in Marea Britanie a atins cel mai inalt nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic.

Migratia in Marea Britanie, la cel mai mare nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic de statistica, in timp ce premierul se.

Scena SOCANTA in cel mai nou episod din GAME OF THRONES. Cum se apara actrita Sophie Turner

Cel mai recent episod din serialul Game of Thrones creeaza valva printre fani si starneste critici tot mai acide pe retelele de socializare. in replica, autorul seriei, George Martin, le ia apararea producatorilor.

Pretul aurului, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Cotatia aurului a atins, ieri, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni, dupa ce o serie de date statistice dezamagitoare din SUA au crescut sansele ca Rezerva Federala sa amane momentul in care va incepe sa majoreze dobanda de baza, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Cel mai mic pistol din lume are lungimea unui bat de chibrit, dar este o arma letala

Artistul elvetian Paul Erard a inventat cel mai mic pistol functional din lume. Are numai 5 cm lungime, iar gloantele cu care trage au calibrul de 2,34 mm.

Iubim 2Roti, cel mai mare festival din Romania dedicat pasionatilor de doua roti, a ajuns la a III-a editie

Ajuns la a treia editie, evenimentul Iubim 2 Roti, organizat de Asociatia Moto Free Riders, se va desfasura anul acesta pe parcursul a trei zile, in perioada 22-24 mai, in complexul Romexpo. Pentru.

Orasele cu cel mai mare risc de atac terorist: Bagdad este pe primul loc in lume, iar Belfast, in Europa

Belfast a fost numit cel mai periculos oras din Europa, potrivit unei analize privind riscul de atac terorist realizata pe 1. 300 de centre comerciale si urbane din lume. La nivel mondial, orasul cu cel mai mare risc de atac terorist este Bagdad, care a inregistrat, intr-un singur an, 380 de atacuri ce au avut ca rezultat 1. 141 de morti si peste 3. 600 de raniti.

Unde traiesc cei mai fericiti copii din lume. Vei fi surprins!

Un studiu dezvaluie faptul ca in Turcia, Romania si Columbia copiii sunt extrem de fericiti, iar Coreea de Sud si Africa de Sud sunt codasele clasamentului, relateaza luni 7sur7. be. Acest studiu a fost facut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )