Libnet.ro
UNICEF

11:45

Pretul aurului, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul aurului, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Cotatia aurului a atins, ieri, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni, dupa ce o serie de date statistice dezamagitoare din SUA au crescut sansele ca Rezerva Federala sa amane momentul in care va incepe sa majoreze dobanda de baza, transmite Reuters, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai cool bar din lume! Pluteste in mijlocul oceanului! FOTO VIDEO

Imagineaza-ti cum ar fi sa iti petreci vacanta pe o insula exotica si sa poti savura un cocktail delicios la cel mai cool bar din lume, amplasat in mijlocul oceanului, la o distanta considerabila de tarm! .

Iubim 2Roti, cel mai mare festival din Romania dedicat pasionatilor de doua roti, a ajuns la a III-a editie

Ajuns la a treia editie, evenimentul Iubim 2 Roti, organizat de Asociatia Moto Free Riders, se va desfasura anul acesta pe parcursul a trei zile, in perioada 22-24 mai, in complexul Romexpo. Pentru.

Cel mai mare cheesecake din Romania se va face de Zilele Clujului. Deliciu culinar de peste 200 de kilograme

Saptamana viitoare, in cadrul Zilelor Clujului, va fi organizat Festivalul Culinar International unde se va bate un record national: se va face cel mai mare cheesecake din Romania.

Mai multe echipe din Liga 1 au fost depunctate

Comisia de Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a hotarat depunctarea mai multor echipe din cauza neindeplinirii conditiilor financiare de participare in Liga 1.

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat curand. Privelistea este ametitoare

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat, in luna iulie, in China, in parcul national Zhangjiajie, despre care se spune ca a fost sursa de inspiratie a planetei Pandora din filmul Avatar, regizat de James Cameron, informeaza CNN.

10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani

In urma cu 10 ani, trei tineri Chad Hurley, Steven Chen si Jawed Karim lansau YouTube. Legenda spune ca voiau sa arate prietenilor niste clipuri filmate la o petrecere, insa adevarul este ca sursa lor de inspiratie a fost incidentul lui Janet Jackson de la finala Super Bowl din 2004. in februarie 2005 [] 10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

China tocmai a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere a PIB-ului din ultimii 24 de ani

Steen Jakobsen, economist-sef al Saxo Bank, a declarat ca statul chinez tocmai a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere a PIB-ului din ultimii 24 de ani, arata un comunicat transmis redactiei.

Si-a ucis cel mai bun prieten din cauza vitezei excesive. Weekend sangeros pe drumurile din Maramures

Finalul de saptamana trecut a fost unul plin in evenimente rutiere petrecute in judetul Maramures. Accidente in urma carora unii au murit, dar cei mai multi vor sta luni intregi prin spitale. La Berbesti un tanar din Orastie si-a ucis pe cel mai bun prieten dupa ce a intrat cu masina intr-un podet.

Punctul de intalnire: Jurnalistii de la Der Spiegel deplang sangerarea celor mai frumoase paduri din Europa

Radu Tudor a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, de la Antena 3, un articol publicat de Der Spiegel pe tema defrisarilor ilegale din Romania. in Romania se micsoreaza.

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara si din Capitala

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara dar si din Capitala, informeaza B1 TV. Doar in sectoarele 1 si 5 s-a ajuns la o intelegere, in rest situatia este tens.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )