Libnet.ro
UNICEF

22:15

Baietii de la 3 SUD EST revin si vor sa rupa topurile cu piesa Emotii! Vezi aici cum suna single-ul de comeback!

Devorator Monden Devorator Monden,
Baietii de la 3 SUD EST revin si vor sa rupa topurile cu piesa Emotii! Vezi aici cum suna single-ul de comeback!

3 Sud Est, cel mai important boy-band din Romania, se reuneste dupa 6 ani de pauza si sunt gata sa. continuă pe Devorator Monden

3 Sud Est REVIN! Afla aici cand isi vor lansa baietii cel mai nou single Emotii!

3 Sud Est, cel mai important boy-band din Romania, lanseaza vineri, 28 februarie, un nou single, Emotii, alaturi de 1ArtistMusic.

Audio! Baietii de la 3 Sud Est s-au reunit si au lansat astazi un nou single!

La cativa ani de cand si-au intristat fanii cu anuntul destramarii trupei 3 Sud Est, Laurentiu, Mihai si Viorel au lansat astazi un nou single in exact aceeasi formula si maniera care i-a consacrat! Noul lor single, intitulat Emotii, se bucura deja de aprecierea oamenilor, reusind sa stranga peste 30. 000 de vizualizari pe YouTube, in doar cateva ore.

Surpriza de proportii! Una dintre cele mai iubite trupe romanesti s-a reunit!

Au format multa vreme una dintre cele mai iubite si mai bine cotate trupe de baieti din muzica romaneasca, iar milioane de fani s-au intristat atunci cand, in urma cu cativa ani, au hotarat sa se desparta. Iata insa ca timpul a trecut, apele s-au limpezit, iar simpaticii baieti de la 3 Sud Est revin cu un nou single in formula care i-a consacrat!.

VIDEO Trupa 3 Sud Est s-a reunit, la aproape 20 de ani de la infiintare

Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu, membrii trupei 3 Sud Est, au urcat din nou pe aceeasi scena, spre bucuria fanilor.

Trupa 3 Sud Est s-a reunit si va lansa o noua piesa

3 Sud Est, una dintre cele mai populare trupe de baieti din Romania, din anii 1990, s-a reunit si va lansa o noua piesa, Emotii, vineri, 28 februarie, a anuntat Laurentiu Duta, pe pagina oficiala de Facebook.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )