Libnet.ro
UNICEF

08:47

Balada lui Flick Domnul Rima pentru 2018

Antena3 Antena3,
Balada lui Flick Domnul Rima pentru 2018

Flick Domnul Rima a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei si o balada pentru inceput de an, de unde nu au lipsit nume celebre: premierul Mihai Tudose, Liviu Dragnea, dar si actorii Mihai Bendeac, Florin Pi. continuă pe Antena3

Momente haioase cu Flick Domnul Rima. Cum arata Sinteza Zilei in versurile DJ-ului de la Radio ZU

Invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei a fost Flick Domnul Rima, DJ la Radio ZU si cel care a compus scenete pentru Mihai Bendeac, a scris versuri pentru mai multe trupe din.

Cum s-a apucat Flick Domnul Rima de scris versuri

Flick Domnul Rima a povestit in emisiunea Sinteza Zilei cum s-a apucat el de scris rime. Eu de felul meu sunt comod, asa. Sunt un tip foarte comod si foarte suficient asa cu mine. Mi-a.

Financial Times: Perspectiva disputei lui Trump cu China este o veste rea pentru 2018

Spre deosebire de predecesorii sai recenti din fruntea Chinei, Xi Jinping a acaparat orice titlu pus in joc si si-a imortalizat propria ideologie in constitutia partidului. Trump are un concurent, cu alte cuvinte. Pentru prima data de la Mao Zedong, China are un cult viu al personalitatii. Relatiile SUA-China se afla acum in mainile a doua orgolii gargantuane. Este o veste rea pentru 2018. Si i se adauga doi nori mari, potrivit Financial Times, citat de Rador.

Mesajul lui Mircea Badea pentru 2018

Mircea Badea a anuntat care sunt planurile sale pentru 2018. intr-o postare pe Instagram, realizatorul emisiunii in Gura Presei apare alaturi de Mugur Ciuvica, iar fotografia este.

Scumpiri masive si rate mai mari. Specialitii prevad o situatie economica sumbra pentru 2018

In ciuda faptului ca de la Palatul Victoria se vede totul in tonuri optimiste si se militeaza pe ideea cresterii economice sanatoaste, specialistii vad putine motive de bucurie si pentru.

Ce previziuni cumplite a facut Nostradamus pentru 2018

2018 nu este tocmai un an bun pentru omenire. Asta, daca ar fi sa ne luam dupa previziunile facute de cunoscutul Nostradamus. Potrivit acestuia, cel mai grav lucru cu care se va confrunta omenirea.

Casa de asigurari de sanatate: peste 60% din medicii de familie au semnat contractele pentru 2018

Peste 60% din medicii de familie au semnat actele aditionale de prelungire pentru trimestrul I al anului 2018 a contractelor incheiate de furnizorii de servicii medicale cu casele de asigurari de sanatate, iar programul de lucru al caselor a fost prelungit astfel incat sa poata fi semnate aceste acte aditionale, pentru a asigura continuitate in acordarea asistentei medicale, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate intr-un comunicat.

Scurt punctaj pentru 2018. Spre un point of no return?

2018 va aduce, cel mai probabil, adancirea faliilor deja create si exacerbarea tensiunilor din sistemul international catre punctul critic, dincolo de care transformarile devin ireversibile iar lumea intra, practic, intr-un alt capitol al istoriei. Este motivul pentru care consider ca 2018 ar putea juca rolul unui point of no return in politica Europei si a lumii. Nu mai este mult pana acolo. Optiunile se vor radicaliza si polariza dramatic pe toate continentele. Ideologiile vor reveni in forta, dar nu in formele lor moderate de odinioara centru-dreapta vs centru-stanga) ci mai degraba raportate la axa liberal-iliberal.

Business report:Problema pensiilor: cuantumul si evolutia; Cel putin cinci banci dispar anul acesta din sistemul bancar romanesc; Previziuni pentru 2018. Cat va fi cursul euro leu si cum vor evolua ceilalti indicatori

Cele 15 proiecte de infrastructura aflate in executie - analizate de Pro Infrastructura. Lungul drum pana la promisiunile ministrului. In 2018 pot fi. BMW X3 xDrive20d: Un nou concurent de temut. BMW X3 nu a aratat niciodata atat de bine. Primul model, lansat in 2010, nu avea cel mai.

Previziuni sumbre pentru 2018. Parapsiholog: Va fi un an mai greu decat anul 2017

Noul an nu va fi unul usor. Cel putin asta sustin parapsihologii, care spun ca nu vor sa sperie lumea, ci doar sa atraga atentia asupra acestui lucru. 2018 va fi un an putin mai greu decat anul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )