Libnet.ro
UNICEF

06:00

Banca Transilvania tocmai a facut anuntul, iar acesti romani sunt vizati direct. E o provocare fara precedent

Playtech Playtech,
Banca Transilvania tocmai a facut anuntul, iar acesti romani sunt vizati direct. E o provocare fara precedent

Banca Transilvania a facut un anunt deosebit de important pentru sute de mii, daca nu chiar milioane, de romani. Institutia incearca astfel sa usureze situatia cauzata de pandemie. Pe. continuă pe Playtech

Avertismentul momentului de la Banca Transilvania: te costa enorm daca nu esti atent la asa ceva

Banca Transilvania a facut o lista cu cele mai periculoase practici la care te poti expune online. Important e sa fii cat mai atent, ca sa eviti orice neplacere, inclusiv pierderi de.

Cum va arata lumea dupa pandemie. Expertii au facut anuntul de care multi romani se temeau

Toata lumea se gandeste inca de la inceputul crizei sanitare cum va arata lumea la finele acestei incercari. Specialistii au adus in prim-plan un peisaj de care multi dintre oameni se temeau. Cum va arata viata dupa pandemie si care sunt modificarile pe care ar putea sa le faca oamenii? Lumea dupa pandemie. Care ar .

Anuntul Banca Transilvania pentru toti romanii: asta se intampla cand iti iei masina. Mare atentie la detalii

Daca vrei o masina, dar n-ai toti banii, nu-ti ramane decat sa iei in calcul doua optiuni: credit sau leasing. Banca Transilvania clarifica ce se intampla cand alegi oricare dintre.

Banca Transilvania lanseaza o noua initiativa pentru sustinerea antreprenorilor

Banca Transilvania lanseaza o noua initiativa pentru sustinerea antreprenorilor, de aceasta data pentru cei care fac parte din viata noastra de zi cu zi prin afacerile lor.

OMV Petrom a facut anuntul acum. Decizia radicala vizeaza toata Romania

OMV Petrom a facut anuntul acum despre scoaterea la vanzare a mai multor proprietati imobiliare in Bucuresti si din din tara. Compania OMV Petrom SA vinde o importanta proprietate din portofoliul sau. Este vorba despre un teren intr-o zona extrem de cautata, care are suprafata de 35. 644 mp. Terenul este situat in Bucuresti, Sos. Vergului .

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de .

il da in judecata! Mirel Radoi a facut anuntul momentului acum: Gata!

Dupa cele trei infrangeri consecutive pe care Romania le-a suferit la ultima actiune, Mirel Radoi a fost criticat din toate directiile. Selectionerul a acceptat multe dintre reprosurile care i-au fost aduse. Dar au fost si cazuri in care considera ca s-a mers prea departe. Iar unul dintre contestatarii care au sarit calul in opinia lui .

Are covid-19! Cantareata momentului a facut anuntul trist pentru fani

Miercuri seara, artista a anuntat pe pagina ei de Instagram ca a fost infectata cu noul coronavirus. Cantareata i-a sfatuit pe fani sa se protejeze si sa nu neglijeze simptomele pe care le prezinta. Cantareata a fost diagnosticata cu noul coronavirus Vladuta Lupau a marturisit pe Instagram ca a avut simptome specifice unei raceli, in .

Va deveni tatic pentru a doua oara. Vedeta PRO TV a facut anuntul La Maruta

Vedeta PRO TV va deveni tatic pentru a doua oara. Sotia lui este insarcinata in cinci luni si va aduce pe lume tot o fetita. Acestia sunt casatoriti de cinci ani, insa sunt intr-o relatie de zece ani. Vedeta PRO TV va deveni tatic pentru a doua oara Adrian Nartea si sotia lui Alina Ferinceac .

Ce se intampla cu misterioasa Planeta 9. Astronomii au facut anuntul important

Celebra publicatie stiintifica Space. com vorbeste intr-un articol despre gasirea Planetei 9 care necesita examinarea imaginilor telescopului intr-o lumina diferita. Publicatia mai relateaza ca astronomii verifica o noua tehnica care ar putea ajuta la gasirea planetei. Unii cercetatori cred Planeta 9 se ascunde nedescoperita in sistemul exterior extrem, dincolo de orbita lui Pluto. Exista cu adevarat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )