Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bancile, companiile din industria IT si cea petroliera resimt cel mai mult beneficiile reducerii CAS cu 5%

Hotnews Hotnews,
 Bancile, companiile din industria IT si cea petroliera resimt cel mai mult beneficiile reducerii CAS cu 5%

Bancile, companiile din industria IT si cea petroliera resimt cel mai mult beneficiile masurii fiscale de reducere cu 5% a contributiei de asigurari sociale datorata de angajator, potrivit unei analize Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est. , scrie Agerpres. La polul opus, in cazul companiilor mici, odata cu majorarea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2015, acestea au inregistrat cresteri ale costurilor salariale, masura de diminuare a CAS fiind practic anulata, arata analiza. continuă pe Hotnews

Bancile, companiile IT si cele petroliere au beneficiat cel mai mult de reducerea CAS cu 5%

Bancile, companiile din industria IT si cea petroliera au resimtit cel mai mult beneficiile masurii fiscale de reducere cu 5% a contributiei de asigurari sociale datorata de angajator, potrivit unei analize Accace.

Efectele pozitive ale reducerii CAS se resimt in special in companiile cu salarii ridicate

Bancile, companiile din industria IT si cea petroliera au resimtit cel mai mult beneficiile masurii fiscale de reducere cu 5% a contributiei de asigurari sociale datorata de angajator, potrivit unei analize Accace, companie de externalizare si consultanta de afaceri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )