Libnet.ro
UNICEF

11:46

Bancul zilei: Cel mai necioplit si incorigibil barbat

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Cel mai necioplit si incorigibil barbat

Cica un individ este dat in judecata de catre o tipa pe care o categorisise gasca proasta. Judecatoarea ii explica faptul ca e nepoliticos sa-i spui unei doamne asa ceva si il indeamna sa-si ceara scuze. Cu o naivitate studiata tipul o intreaba pe judecatoare: - Deci n-am voie sa-i spun unei doamne gasca proasta?. continuă pe Hotnews

Saracie? Nu la noi! 9 romani au comandat deja cel mai scump SUV din lume

Pana in acest moment, noua clienti din Romania au comandat deja noul Bentley Bentayga, cel mai scump dintre exemplare ajungand la pretul de 310. 000 de euro, cuTVA inclus. in 2016, exclusivistul SUV va fi.

Daca dispare Schengen, cel mai mult vor avea de suferit Balcanii Occidentali

Criza migratiei ce afecteaza Europa a adus in discutie acordul Schengen si, daca acesta esueaza, tarile din Balcanii Occidentali vor resimti cel mai mult acest lucru, a estimat ministrul de externe slovac Miroslav Lajcak, intr-un interviu pentru cotidianul bosniac Nezavisne Novine, transmite Hina.

Un dinozaur de marimea unui caine ar putea fi cel mai vechi din Jurasic

Un dinozaur de mici dimensiuni ar putea fi cel mai vechi din perioada Jurasica.

Cel mai nou scandal monden! Celebru milionar mexican, adus cu forta in Romania

O poveste mai ceva ca o telenovela isi cauta rezolvarea in tribunalele de la noi. O frumoasa romanca este acuzata de rapire internationala de sotul ei, mexican, nepotul celui mai bogat om de pe planeta.

Astell Kern anunta cel mai scump si greu player de muzica

Aparent, nu mai aveti multe motive pentru a va investi banii intr-un player audio dedicat, dar cei de laAstell Kern sunt de alta parere. Mai ales cand vine vorba de audiofili cu buzunare adanci, cativa producatori de echipamente audio de pe mapamond sunt de parere ca exista in continuare o piata pentru playere portabile [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )