Libnet.ro
UNICEF

19:45

Un barbat aproape a devenit cel mai bogat om de pe Pamant datorita unei erori 404

B1 B1,
Un barbat aproape a devenit cel mai bogat om de pe Pamant datorita unei erori 404

Reggie Theus, un barbat din Texas, aproape a devenit cel mai bogat om care a existat vreodata pe Pamant, relateaza Daily Mail. in timp ce isi verifica contul bancar prin intermediul internetului, Theus a. continuă pe B1

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume, detronand Coca-Cola, in conditiile in care compania fondata de Steve Jobs este lider in design si performanta, potrivit unui studiu cuprinzand primele 100 de marci de top din lume, realizat de Interbrand Corp.

Un 250 GTO a devenit cea mai scumpa masina vanduta vreodata: 52 milioane dolari

Un 250 GTO fabricat acum 50 de ani s-a vandut la o licitatie in SUA cu suma record de 52 milioane dolari, automobilul devenind cel mai scump din istorie, scrie Bloomberg care citeaza trei brokeri. Este o masina extrem de rara si e ca si cand ai detine o Mona Lisa a lumii auto, scrie un analist citat de publicatie.

Udrea: Emil Boc indeplineste cel mai bine criteriile pentru a fi candidatul PDL la Presedintie.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, pentru Mediafax ca, in opinia sa, Emil Boc indeplineste cel mai bine criteriile pentru a fi candidatul PDL la Presedintie, relateaza Mediafax. Ea a aratat ca nu vede niciun candidat care sa castige batalia pentru Cotroceni de unul singur. Ca urmare, candidatul trebuie sa fie cel care poate mobiliza cel mai bine electoratul, dar si PDL. Iar aceasta o pot face cei care au mai dus batalii electorale din interiorul si pentru PDL si, daca le-au mai .

Pozitia copilului, cel mai bun film la Festivalul de la Namur

Pozitia copilului de Calin Netzer a primit premiul pentru cel mai bun film, iar Luminita Gheorghiu, premiul pentru cea mai buna actrita, la Festivalul International de Film de la Namur 27 septembrie - 4 octombrie), informeaza site-ul evenimentului, transmite Agerpres.

Cel mai scump colier din lume va fi scos la vanzare luna aceasta in Singapore

Un colier cu un diamant galben, inclus in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai scump din lume, va fi pus in vanzare in Singapore, in cadrul unui festival international destinat bijuteriilor de lux. Colierul a fost.

Cel mai scump colier din lume: diamantul sau a fost gasit din intamplare

Cel mai scump colier din lume costa 55 milioane de dolari si va fi scos la vanzare la Singapore JewelFest, care are loc intre 11 si 20 octombrie, informeaza Reuters, potrivit Mediafax .

Dupa 10 ani, cel mai mare creditor elen, se retrage din Romania

Grupul NBG, cel mai mare grup financiar din Grecia, a cumparat in octombrie 2003 pachetul majoritar la Banca Romaneasca, unde detine in prezent 99,279% din capitalul social. Un acord recent insa intre greci si Comisia Europeana vizeaza retragea de pe.

Dupa 10 ani, cel mai mare creditor elen se retrage din Romania

Grupul NBG, cel mai mare grup financiar din Grecia, a cumparat in octombrie 2003 pachetul majoritar la Banca Romaneasca, unde detine in prezent 99,279% din capitalul social. Un acord recent insa intre greci si Comisia Europeana vizeaza retragea de pe.

Dolarul - la cel mai redus curs din ultimele opt luni, fata de euro

Moneda americana s-a depreciat ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai redus curs din ultimele opt luni fata de euro, in conditiile in care blocajul financiar partial al guvernului continua, generand temeri ca avansul economiei americane va incetini, iar Federal Reserve banca centrala a SUA) va amana reducerea stimulentelor monetare.

Liga Campionilor. Arsenal castiga cel mai asteptat duel al serii, Milan obtine dramatic o remiza la Amsterdam

Arsenal Londra a castigat cu 2-0 meciul de pe teren propriu cu Napoli, cel mai asteptat duel al serii de marti din Liga Campionilor. Liderul din Premier League a rezolvat partida dupa doar un sfert de ora, germanul.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )