Libnet.ro
UNICEF

11:46

Un barbat a cazut de la etalul 17 al unui hotel din centrul Capitalei

Antena3 Antena3,
Un barbat a cazut de la etalul 17 al unui hotel din centrul Capitalei

Un barbat a cazut de la etalul 17 al unui hotel din centrul Bucurestiului. Barbatul a murit la impactul cu solul. Doua echipaje SMURD au ajuns la locul tragediei. Cadrele medicale au constatat decesul barbatului. continuă pe Antena3

Un barbat a cazut de la etajul 17 al unui hotel din centrul Capitalei

Un barbat a cazut de la etajul 17 al unui hotel din centrul Bucurestiului. Barbatul a murit la impactul cu solul. Doua echipaje SMURD au ajuns la locul tragediei. Cadrele medicale au constatat decesul barbatului.

Cum se prezinta Romania la unul dintre cele mai mari targuri de turism din lume: Standul nostru, cat cel al unui hotel din Grecia

Aflat in apropierea standurilor de prezentare a Greciei, Turciei si Ciprului, spatiul destinat Romaniei este de mici dimensiuni, aproximativ 20 mp, comparabil doar cu standul unui hotel din Grecia. Spatiul disponibil este prea mic. Am aflat abia.

ATAC KENYA: Mai multi ostatici au fost eliberati din centrul comercial din Nairobi.

Politia kenyana a afirmat luni ca a salvat mai multi ostatici din centrul comercial Westgate din Nairobi, precizand ca, dupa exploziile puternice auzite, confruntarile continua, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Tocmai am reusit sa salvam cativa ostatici, a declarat pe Twitter seful politiei kenyene, David Kimaiyo, fara sa precizeze numarul persoanelor salvate. Castigam din ce in ce mai mult teren in fata atacatorilor, a afirmat el. Citeste si VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de .

CURAJ INCREDIBIL. Ce i-a spus un copil de patru ani unui terorist din Nairobi.

Un baietel britanic de patru ani, aflat in mall-ul din Kenya in timpul atacului armat, a dat dovada de un curaj uimitor in fata unui terorist inarmat, relateaza Daily Mail. In timp ce isi proteja mama impuscata in picior si sora in varsta de de sase ani, copilul i-a spus unuia dintre teroristi ca este un om foarte rau. Atacatorului i s-a facut mila de familie si, in mod incredibil, i-a cerut baietelului iertare si i-a oferit batoane de ciocolata. Te rog, iarta-ma, nu suntem monstri, i-ar .

Accident spectaculos in timpul unui raliu din Olanda

Un accident spectaculos dar, din fericire, fara consecinte grave s-a produs in timpul unui raliu din Olanda. in timp ce rula cu 100 de kilometri la ora, soferul nu a reusit sa franeze la timp iar masina s-a.

Descoperirea surprinzatoare facuta de locatarii unui bloc din Suceava

O vulpe a speriat locatarii unui bloc din Suceava. Animalul a fost gasit la etajul al patrulea, ascuns printre florile de pe scara. Oamenii spun ca s-au gandit ca vulpea ar putea fi turbata, asa ca au sunat la.

Drama unui batran din Zalau. A stat aproape doi ani in lagarele din Germania, dar nu i se recunoaste statutul de prizonier de razboi

Un veteran de razboi din Zalau, in varsta de 93 de ani, NU primeste indemnizatie pentru ca nu are decoratie de razboi si statutul de prizonier, scriu jurnalistii de la Adevarul. Dumitru Hadade a stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )