Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un barbat a fost arestat dupa ce si-a inchis copiii in casa si i-a lasat nesupravegheati

B1 B1,
Un barbat a fost arestat dupa ce si-a inchis copiii in casa si i-a lasat nesupravegheati

Un barbat din Dolj, in varsta de 39 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce si-a tinut copiii inchisi in casa si i-a lasat nesupravegheati. Minorii au fost preluati de. continuă pe B1

Un barbat a fost arestat pentru ca si-a tinut fiicele, in varsta de 3, 4 si 6 ani, inchise in casa

Un barbat in varsta de 39 de ani din judetul Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce si-a tinut fetele, in varsta de 3 ani, 4 ani si 6 ani, inchise in casa si nesupravegheate.

VRANCEA: Barbat arestat dupa ce a aruncat cu pietre intr-un echipaj de politie

Un barbat, de 37 de ani, din comuna Sihlea, a fost arestat dupa ce a aruncat cu pietre intr-un echipaj de politie si a lovit cu pumnul unul dintre agenti. Barbatul este cercetat acum de Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea pentru ultraj, lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, scrie News.

Un barbat de 51 de ani a fost arestat. El racola minore de pe internet, mintind ca este de varsta lor

Un barbat in varsta de 51 de ani, din Buftea a fost arestat, fiind acuzat de faptul ca racola fetite de pe internet, mintindu-le ca este de varsta lor. Mai mult decat atat, in locuinta barbatului au fost de.

Cine este pistolarul care a impuscat in cap doi elevi de liceu din Ploiesti. A fost arestat, desi este minor

Adolescentul in varsta de 15 ani, acuzat ca a impuscat in cap doi elevi de liceu intr-o lupta de strada care s-a petrecut in Ploiesti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Pistolarul are 14 ani.

Mogulul software John McAfee a fost arestat in Spania si este acuzat de evaziune fiscala si alte fraude

John McAfee, controversatul fondator al companiei software care i-a purtat numele, a fost arestat in Spania si asteapta sa fie extradat in SUA, unde a fost acuzat de frauda si evaziune fiscala. in total, McAfee este vizat de zece capete de acuzare. Cinci acuzatii sunt pentru evaziune fiscala, fiecare avand ca pedeapsa maxima 5 ani de inchisoare. Celelalte cinci sunt pentru ca nu a depus declaratiile fiscale.

John McAfee a fost arestat pentru evaziune fiscala

Antreprenorul american John McAfee, fondatorul software-ului antivirus care ii poarta numele, a fost arestat n Spania si asteapta sa fie extradat in Statele Unite ale Americii SUA), fiind acuzat de mai multe.

VIDEO: Donald Trump a fost externat, dupa trei zile petrecute in spital El si-a scos masca pentru a fi fotografiat

Presedintele american Donald Trump, diagnosticat cu COVID-19, a fost externat dupa trei zile petrecute in spital si s-a intors la Casa Alba. Imediat ce a ajuns, Trump si-a scos masca, intr-un moment regizat, pentru a fi fotografiat de jurnalisti. El si-a pus masca in buzunar si asa a intrat in cladire, desi, oficial, inca este bolnav de COVID-19, potrivit NBC.

Donald Trump a fost externat dupa trei zile de spitalizare din cauza infectiei cu COVID-19. Cum se simte presedintele american (VIDEO)

Donald Trump a fost externat luni seara, din spitalulunde si-a petrecut ultimele trei zile din cauza noului coronavirus. Acesta a fost transportat cu un elicopter la Casa Alba, iar imediat ce a ajuns si-a scos.

Nelson Mondialu a fost batut crunt cand intra in casa. Ce a patit interlopul

Intr-o postare pe vlogul sau, Nelson Mondialu a anuntat ca a fost victima unei agresiuni. Mai exact, acesta a fost batut de mai muti barbati. Vedeta a facut primele declaratii cu privire la incident. Nelson Mondialu a fost batut cand intra in casa Mai multi barbati l-au batut pe Nelson Mondialu in scara blocului. El .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )