Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce ar fi dat 200 de lei unor persoane pentru a vota un anumit candidat. Unde a avut loc incidentul

B1 B1,
Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce ar fi dat 200 de lei unor persoane pentru a vota un anumit candidat. Unde a avut loc incidentul

Un caz revoltator a avut loc in Ilfov. Se pare ca un barbat ar fi dat 200 de lei unor persoane pentru a vota un anumit candidat. Politistii l-au retinut pentru 24 de ore. Politistii orasului. continuă pe B1

Trei minori au fost retinuti pentru talharie si furt calificat la Ploiesti

Politistii din Ploiesti au efectuat, ieri, cinci perchezitii domiciliare la persoane banuite de talharie si furt calificat. in urma lor, trei minori, cu varste intre 14 si 18 ani au fost retinuti pentru 24 de ore, pentru audieri, conform Observatorului Prahovean.

Curs valutar BNR pentru 24 septembrie 2020. Noile schimbari economice influenteaza cursul de schimb

Dupa ora 13:00, BNR va publica noul curs valutar de schimb al celor mai importante monede. Vom vedea daca moneda europeana pastreaza trendul descendent sau nu. La fel si in cazul celorlalte monede, dolarul american si lira sterlina, britanica. BNR si mersul economiei in pandemie Al doilea trimestru al anului 2020 a fost o perioada .

Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021

Presedintele rus Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021, distinctie la care aspira de asemenea si Donald Trump, a anuntat joi scriitorul rus Serghei Komkov, anunta agentia de presa Efe.

Alegeri locale 2020: Barbat din Ilfov, retinut de politisti, dupa ce a mituit cu 200 de lei o persoana pentru un vot

Politistii din Ilfov au retinut pentru 24 de ore un barbat, suspectat ca ar fi oferit 200 de lei unor persoane pentru a vota un anumit candidat.

Primele declaratii ale lui Mohammad Murad dupa ce a fost retinut de politie: Este o comanda de la varf

Dupa scandalul generat de mita electorala, candidatul independent, Mohammad Murad, la primaria Mangalia, a decis sa spuna ce se intampa. Reamintim ca acesta fusese prins dand bani votantilor din Mangalia in chiar ziua alegerilor. Primele declaratii ale lui Mohammad Murad dupa ce a fost retinut de politie Conform primelor informatii, cel care ar fi dat .

Guvernul nu are bani sa puna in aplicare o lege initiata de Raluca Turcan Tichetele pentru programul Scoala dupa scoala vor fi taiate la jumatate

O lege despre care s-a vorbit mai putin, dar care se afla in vigoare din luna august cand a fost promulgata, da mari batai de cap Guvernului. Mai exact, Legea 1862020 obliga statul sa finanteze activitati de tip Scoala dupa scoala prin acordarea de tichete educationale, in valoare de 400 de leiluna pentru fiecare prescolar si elev din ciclul primar inscris in program. Doar ca acum cand trebuie sa puna in aplicare programul, Guvernul constata ca ar fi un efort bugetar prea mare, aproximativ 3,8 miliarde leian. Astfel, pe ordinea de zi a sedintei de joi a ajuns un proiect de OUG prin care se propune injumatatirea valorii tichetelor, dar si limitarea numarului de scoli si copii.

Fiica si ginerele primarului din Focsani, Cristi Misaila, au fost reclamati pentru apelarea abuziva la 112 si furt de materiale informative (VIDEO, FOTO)

Fiica si ginerele primarului din Focsani, Cristi Misaila, au fost reclamati pentru apelarea abuziva a numarului de urgenta 112, pentru furtul unor materiale informative care nu le apartineau si.

Barbat din Magurele, incatusat de Politie dupa ce a dat bani oamenilor sa voteze PMP

Alegeri locale 2020. Un tanar simpatizant al partidului lui Traian Basescu a fost retinut, duminica, de politisti, dupa ce ar fi platit mai multe persoane pentru a vota cu un candidat PMP.

Peste 1.600 de noi imbolnaviri si 41 de decese in ultimele 24 de ore. Record de cazuri grave la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 118. 054 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 639 de noi imbolnaviri din 24. 278 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 591 de decese, din care 41 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 506.

SUA: Un barbat a fost arestat pentru uciderea unei adolescente din Texas la aproape 50 de ani de la comiterea crimei

Un barbat a fost arestat si pus sub acuzare pentru uciderea in 1974 a unei adolescente din Texas dupa aproape 50 de ani de investigatii si avans al tehnologiei ADN, relateaza Associated Press si ABC News.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )