Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat a murit dupa ce a cazut in cascada Urlatoarea din Muntii Bucegi

B1 B1,
Un barbat a murit dupa ce a cazut in cascada Urlatoarea din Muntii Bucegi

Un barbat de 47 de ani din statiunea Busteni a murit dupa ce a cazut in cascada Urlatoarea si s-a lovit la cap. Barbatul a fost scos din cascada de catre salvamontisti, el fiind in stop. continuă pe B1

Accident FATAL in Muntii Bucegi: Un barbat a murit dupa ce a cazut in cascada Urlatoarea.

Un barbat de 47 de ani din statiunea Busteni a murit, luni seara, dupa ce a cazut in cascada Urlatoarea si s-a lovit la cap, medicii de la ambulanta incercand sa-l resusciteze timp de aproape o ora, relateaza Mediafax. Potrivit sefului Serviciului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, un barbat in varsta de 47 de ani a murit, luni seara, dupa ce a alunecat in cascada Urlatoarea si s-a lovit la cap. Barbatul a fost scos din cascada de catre salvamontisti, el fiind in stop cardio-respirator. Un .

Constanta: O fetita de un an si jumatate a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

O fetita de un an si sapte luni a murit, vineri, dupa ce a cazut de la geamul unui apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din Constanta. Incidentul s-a petrecut pe strada Zefirului din cartierul P.

Hunedoara: O fetita de sapte ani a murit dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui bloc

O fetita in varsta de sapte ani din Lupeni, judetul Hunedoara, a murit, vineri, dupa ce a cazut de la balconul apartamentului in care locuia, situat la etajul al treilea al unui bloc, transmite Mediafax.

Muntenegru: Mai multi cetateni romani au murit, dupa ce un autocar a cazut intr-o prapastie

In Muntenegru un autocar a cazut intr-o prapastie, in urma accidentul mai multi cetateni romani pierzandu-si viata. in autocar ar fi fost aproape 50 de persoane, politia din Podgorica anuntand ca.

TRAGEDIE pe raul Arges. Doi copii au murit dupa ce au fost luati de ape.

Un baiat de sapte ani si sora lui de 11 ani, recuperati de pompieri din raul Arges dupa ce au fost luati de ape, au murit, duminica, la spitalul din Bolintin Vale din judetul Giurgiu, relateaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Giurgiu, Cristian Suta, cei doi copii au fost resuscitati in ambulanta, in timp ce erau transportati la spitalul din Bolintin Vale unde, in pofida eforturilor medicilor, au fost declarati morti dupa aproximativ o ora. Cei doi frati, un .

VIDEO Pilotul Allan Simonsen a murit dupa un accident suferit in timpul cursei de la Le Mans

Pilotul danez Allan Simonsen a murit ca urmare a unui accident suferit in timpul cursei de 24 de ore de la Le Mans. Masina condusa de Allan n. r. Aston Martin) s-a lovit violent de bariera de securitate.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )