Libnet.ro
UNICEF

14:15

Barbatul care si-a injunghiat fiicele gemene si a incendiat propria casa a fost arestat preventiv

Adevărul Adevărul,
Barbatul care si-a injunghiat fiicele gemene si a incendiat propria casa a fost arestat preventiv

Vasile Ciornei a fost reperat de o patrula de politie in momentul in care cobora din padure pentru a intra in comuna Putna. continuă pe Adevărul

Individul care si-a injunghiat fiicele gemene si-a dat foc la casa. Barbatul este cautat de politisti in toata Bucovina

Vasile Ciornei, individul de 38 de ani din comuna suceveana Putna, care si-a batut si injunghiat fiicele gemene, se poate alege cu un nou dosar penal. Dupa ce casa sa aflata in constructie a fost cuprinsa subit de un incendiu, anchetatorii au format un cerc de suspecti, iar Ciornei este principalul vizat de ancheta. Politistii il cauta pe putnean, care cel mai probabil nu a reusit sa fuga din tara.

Amanunte incredibile! Barbatul care l-a ucis pe baietelul din Iasi a agresat-o pe Raluca Macovei

Amanunte incredibile despre Vasile Miron, barbatul care l-a ucis pe baietelul de 10 ani din Iasi, gasit intr-o rapa ieri, dupa patru luni de la disparitie. Vasile Miron, principalul suspect in cazul.

Barbatul care a cumparat Google.com pentru un minut

Un fost angajat la Google a fost norocosul posesor al domeniului Google. com, chiar daca numai pentru un minut. Sanmay Ved a declarat pentru Business Insider ca-si pierdea noaptea cautand domenii Google, in cardul serviciului companiei care permite achizitionarea site-urilor, cand a constatat surprins ca Google. com era disponibil. Aceasta nu a fost singura surpriza pentru Ved. [] Barbatul care a cumparat Google. com pentru un minut Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Barbatul care si-a omorat sotia si si-a injunghiat fiica a fost localizat. Cum l-au gasit politistii

Barbatul din Vaslui care si-a ucis sotia si si-a injunghiat fiica este cautat, in continuare, de zeci de politisti si jandarmi. Masina cu care a fugit criminalul si in portbagajul careia era fata ranita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )