Libnet.ro
UNICEF

06:30

Barroso si Schulz vor veni la Bucuresti, pentru a discuta cu autoritatile romane despre ...

România Liberă România Liberă,
Barroso si Schulz vor veni la Bucuresti, pentru a discuta cu autoritatile romane despre ...

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si cel al Parlamentului European, Martin Schulz, vor veni la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre fonduri europene, a anuntat premierul Victor Ponta, aratand ca Romania se afla pe fagasul normal dupa criza politica din vara, scrie Mediafax. Trebuie sa vedem cu facem sa nu fim pedepsiti pentru lucrurile care nu au mers bine in 2010-2011 in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene si cum ca tocami aceasta lipsa de . continuă pe România Liberă

Barroso si Schulz vin la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre fondurile UE

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, si cel al Parlamentului European, Martin Schulz, vor veni la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre fonduri europene, informeaza premierul.

Barroso si Schulz vor veni la Bucuresti, pentru a discuta despre absorbtia fondurilor UE

Presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso si cel al Parlamentului European, Martin Schulz, vor veni la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre fonduri europene, a anuntat premierul Victor Ponta.

Nastase, adus la Tribunalul Bucuresti pentru cererea de eliminare din pedeapsa a celor sase ...

Adrian Nastase a fost adus, marti dimineata, la Tribunalul Bucuresti TB) pentru judecarea cererii sale de eliminare din condamnarea la doi ani de inchisoare dispusa in dosarul Trofeul calitatii a celor sase zile in care a stat internat la Spitalul Floreasca, in urma tentativei de sinucidere, scrie Mediafax. Fostul premier Adrian Nastase cere instantei Tribunalului Bucuresti eliminarea din condamnarea sa definitiva a celor sase zile in care a fost internat la Spitalul Floreasca, aratand ca .

Toata lumea va fi martora la asta. Cercetatorii ii vor deschide mormantul pentru a afla cel mai mare mister

Arheologii au deschis mai multe morminte antice dintr-o manastire darapanata din Florenta in cautarea ramasitelor femeii care ar fi fost muza lui Leonardo da Vinci pentru celebrul tablou Mona Lisa. Oamen.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )