Libnet.ro
UNICEF

09:31

Baschetbalistele Universitatii din Alba Iulia au castigat pe teren propriu la o diferenta de 60 de puncte

Adevărul Adevărul,
Baschetbalistele Universitatii din Alba Iulia au castigat pe teren propriu la o diferenta de 60 de puncte

Victoria echipei din Alba Iulia este cel de-al patrulea succes inregistrat in acest sezon, in cele cinci etape din campionatul national de baschet feminin, Divizia A. continuă pe Adevărul

Seful Brigazii anti-criminalitate din Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 29 de zile, in baza unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia, care a admis propunerea procurorilor DIICOT, acesta fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere, informeaza Mediafax.

Seful Brigazii anti-criminalitate din Alba-Iulia a fost retinut

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, acuzat ca ar fi favorizat o grupare infractionala suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere de peste 3,5 milioane de lei, a fost retinut in noaptea de miercuri spre joi, fiind dus in arestul IPJ Alba.

Seful Brigazii anti-criminalitate din Alba Iulia, Berbeceanu, il folosea pe Constantin Litera, interlop si informator, pentru invrajbirea clanurilor

Comisarul sef Traian Berbeceanu l-a convins pe liderul de grupare mafiota Constantin Litera sa devina informatorul sau, sa-i dea detalii despre fiecare fapta penala pe care o comit el sau membrii gruparii sale, asigurandu-i in acelasi timp protectia si folosindu-l pentru invrajbirea clanurilor, potrivit Mediafax. In dosarul procurorilor DIICOT in care s-a cerut arestarea preventiva pentru fapte de favorizare a infractorului si divulgarea de informatii in cazul comisarului sef Traian Berbeceanu, anchetatorii arata pe larg modul in care acesta il proteja pe unul dintre informatorii sai, Constantin Litera, lider de grupare interlopa.

Olimpicii in Astronomie din Alba: povesti de succes finalizate cu studii si munca in strainatate

Scolile din Alba ofera de cativa ani elevi superdotati in domeniul astronomiei. Elevi de la scoli din judet au obtinut medalii dintre cele mai stralucitoare la olimpiade international la aceasta materie. Primul care a iesit spectaculos in evidenta a fost Vilmos Ioo de la Colegiul National Inochentie Micu Clain din Blaj, in 2007. Performanta acestuia a fost urmata in 2013 de Malina Rosca din Alba Iulia.

Consilierul din Alba care a propus sterilizarea femeilor rome, amendat cu 8.000 de lei pentru discriminare, de CNCD

Propunerea unui consilier local din Alba Iulia, de a steriliza femeile de etnie roma, i-a adus o amenda de 8. 000 de lei. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a considera deplasata propunerea lui.

Presedintele Curtii de Apel Alba Iulia: Regionalizarea nu ar trebui sa afecteze instantele de judecata

Presedintele Curtii de Apel Alba Iulia, judecatorul Adrian Petrascu, considera ca procesul de regionalizare nu ar trebui sa afecteze instantele de judecata. De asemenea, magistratul a spus ca una din problemele actuale ale justitiei din Romania este faptul ca in sistem sunt prea multi tineri, fara experienta.

Seful BCCO Alba-Iulia, Traian Berbeceanu, a fost retinut. Joi va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventiva

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, acuzat ca ar fi favorizat o grupare infractionala suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere de peste 3,5 milioane de lei, a fost retinut in noaptea de miercuri spre joi, fiind dus in arestul IPJ Alba.

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbecenu, a fost retinut de procuorii DIICOT

Comisarul sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, a fost retinut de procurorii DIICOT in noaptea de miercuri spre joi. Berbeceanu este acuzat ca ar fi protejat si sustinut grupari criminale din Hunedoara.

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul-sef Traian Berbeceanu, a fost retinut de procurorii DIICOT

Comisarul sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, a fost retinut de procurorii DIICOT in noaptea de miercuri spre joi pentru 24 de ore. Berbeceanu este acuzat ca ar fi protejat si sustinut grupari criminale din Hunedoara.

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul-sef Traian Berbeceanu, a fost retinut

Comisarul-sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, a fost retinut de procurorii DIICOT in noaptea de miercuri spre joi. Berbeceanu este acuzat ca ar fi protejat si sustinut grupari criminale din Hunedoara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )