Libnet.ro
UNICEF

12:30

Basescu cere reexaminarea legii prin care primarii pot fi reprezentanti in AGA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu cere reexaminarea legii prin care primarii pot fi reprezentanti in AGA

Presedintele Traian Basescu solicita Parlamentului reexaminarea legii prin care primarii si presedintii de consilii judetene sunt reprezentantii oraselor si judetelor in adunarile generale ale asociatiilor de dezvoltare intercomunitara, motivand ca acest act normativ ar avea un impact negativ si ar diminua activitatea ANI, venind in contradictie cu recomandarile din MCV. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu cere reexaminarea legii care permite alesilor locali sa fie membri in Adunari Generale ale serviciilor de utilitati invocand ca ar conduce la eludarea regimului incompatibilitatilor si la crearea unui posibil conflict de interese

Presedintele Traian Basescu a trimis Parlamentului o cerere de reexaminare a Legii pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice nr. 51/2006, informeaza Administratia Prezidentiala. Legea, adoptata in iunie de Parlament, scoate din starea de incompatibilitate primarii si presedintii consiliilor judetene care sunt si membri ai adunarilor generale ale companiilor de utilitati de la nivel local, o serie intreaga de alesi locali primind pana acum decizii de incompatibilitate de la ANI. In cererea de reexaminare, seful statului arata ca adoptarea unei astfel de modificari legislative ar avea un impact negativ pentru ca ar conduce la eludarea regimului incompatibilitatilor.

Basescu cere reexaminarea legii privind reforma in domeniul sanatatii: Legea diminueaza raspunderea penala a medicilor

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, o cerere de reexaminare a legii privind reforma in domeniul sanatatii, informeaza Administratia Prezidentiala.

Legea prin care alesii locali membri AGA nu mai erau incompatibili va fi reexaminata

Traian Basescu a solicitat astazi Parlamentului reexaminarea legii prin care primarii si presedintii de consilii judetele membri in AGA ale serviciilor de utilitati publice nu mai erau incompatibili, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Basescu a semnat cererea de reexaminare a legii prin care medicii nu mai pot fi asimilati ca functionari publici

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi cererea de reexaminare a Legii privind aprobarea OUG nr. 2/2014 pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, prim care medicii nu mai pot fi asimilati ca functionari publici in sensul legii penale, potrivit unui anunt de pe pagina oficiala a presedintiei.

Basescu respinge Legea prin care alesii locali membri AGA nu mai erau incompatibili

Presedintele Traian Basescu retrimite Parlamentului legea prin care primarii sau presedintii de Consilii Judetene, membri in AGA ale serviciilor de utilitati publice, nu mai erau incompatibli, solicitand.

Legea prin care alesii locali membri AGA nu mai erau incompatibili, respinsa de Basescu

Legea prin care primarii sau presedintii de Consilii Judetene CJ) puteau sa fie membri in AGA ale serviciilor de utilitati publice, printr-o exceptie de incompatibilitate , a fost retrimisa Parlamentului de presedintele Traian Basescu, care a cerut.

Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care protejeaza alesii locali

Presedintele Traian Basescu a cerut, luni, reexaminarea Legii pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice nr. Seful statului precizeaza ca prin legea aflata la promulgare,.

Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care stabileste ca medicul nu mai este considerat functionar public

Presedintele Traian Basescu a trimis spre reexaminare Parlamentului o lege prin care medicul nu mai este considerat functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, apreciind ca, in acest fel, medicilor li se diminueaza raspunderea penala.

Mures: Un document al CNSAS reintoarce in instanta un proces prin care s-au restituit peste 9.300 ha de padure

Un document emis de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) prin care se arata ca averea lui Banffy Daniel nu a fost preluata in mod abuziv de regimul comunist, ci in baza unei sentinte care il condamna pentru instigarea la crime impotriva umanitatii din perioada 1940-1944, a readus in instanta un proces prin care s-a retrocedat o suprafata de 9. 323 hectare de padure in judetul Mures, informeaza Agerpres.

Clipul zilei: 60 de secunde care iti pot schimba viata

Uneori, cei care au putin daruiesc mai mult .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )