Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Dan Adamescu a fost omorat de dispretul pentru viata al procurorilor si judecatorilor

România Liberă România Liberă,
Basescu: Dan Adamescu a fost omorat de dispretul pentru viata al procurorilor si judecatorilor

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, pe contul sau de Facebook, ca omul de afaceri Dan Grigore Adamescu a fost ucis de dispretul pentru viata al procurorilor si judecatorilor fara ca cineva sa-l fi condamnat la moarte, dar l-au ucis ei, procurorii si judecatorii statului de drept. continuă pe România Liberă

BASESCU: Dan Adamescu a fost UCIS DE PROCURORI SI JUDECATORI, de dispretul lor pentru viata!

Traian Basescu a sustinut ca cineva ar trebui sa raspunda pentru faptul ca omul de afaceri Dan Adamescu, inchis pentru fapte de coruptie, a decedat, desi nu era condamnat la moarte. Liderul PMP a.

Traian Basescu acuza magistratii pentru moartea lui Dan Adamescu: Voi chiar nu raspundeti de nimic?

Fostul presedinte Traian Basescu acuza judecatorii si procurorii pentru moartea omului de afaceri Dan Adamescu, spunand ca a fost ucis de dispretul magistratilor pentru viata si intreband Voi chiar nu raspundeti de nimic?. El isi asuma riscul de a fi acuzat de CSM ca incalca independenta justitiei. Actualul lider al PMP precizeaza ca desi Adamescu a fost numit miliardarul lui Basescu, aceasta este o minciuna, pentru ca au discutat o singura data la Cotroceni, cand, din postura de sef al statului, s-a intalnit cu reprezentantii mai multor societati de asigurari.

A murit Dan Adamescu. Om de afaceri si patron de trust media

Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani, a anuntat, la Romania TV, Adriana Constantinescu, nora omului de afaceri. Adamescu se afla internat intr-un spital privat din Capitala de mai bine de doua luni. Dan Adamescu executa, din 27 mai, pedeapsa de patru ani si patru luni primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale.

Ipocrizie marca PSD. Dragnea: A murit un om in penitenciar. Acel om nu a fost condamnat la moarte. Ponta, cand era prim-ministru: Dan Adamescu sa fie arestat

Nu vreau sa exploatez un caz grav, dar, totusi, azi noapte a murit un om in penitenciar. Din cate imi aduc aminte, acel om nu a fost condamnat la moarte, a declarat marti liderul PSD Liviu Dragnea, referindu-se la decesul omului de afaceri Dan Adamescu.

Dan Adamescu a murit. Ce dosare penale avea omul de afaceri

Dan Adamescu, care a murit in noaptea de luni spre marti, executa, din 27 mai, o pedeapsa de 4 ani si 4 luni de inchisoare primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale. La sfarsitul anului trecut, el facuse si o cerere de liberare conditionata, care insa i-a fost respinsa de judecatori.

Fostul om de afaceri Dan Adamescu A MURIT la 68 de ani

Omul de afaceri Dan Adamescu a decedat in aceasta noapte la varsta de 68 de ani, potrivit Stiri pe Surse. Anuntul a fost facut nora omului de afaceri, Adriana Constantinescu. Adamescu se afla.

Omul de afaceri Dan Adamescu A MURIT la 68 de ani

Omul de afaceri Dan Adamescu a decedat in aceasta noapte la varsta de 68 de ani, potrivit Stiri pe Surse. Anuntul a fost facut nora omului de afaceri, Adriana Constantinescu. Adamescu se afla.

Avocatul lui Dan Adamescu: Clientul meu a murit cel mai probabil de septicemie

Avocatul lui Dan Adamescu, Catalin Breazu a declarat ca mortea omului de afaceri a fost cel mai probabil din cauza septicemiei care i-a afectat toate organele, anunta Hot News. Acesta a mai declarat ca trupul.

NEWS.RO: Avocatul lui Dan Adamescu a explicat cauzele probabile ale mortii omului de afaceri

Catalin Breazu, avocatul lui Dan Adamescu, a declarat in dimineata zilei de marti cauzele probabile ale mortii omului de afaceri. Potrivit celor spuse de avocat, trupul neinsufletit al omului de afaceri va fi dus la Institutul National de Medicina Legala pentru un raport medico-legal, care este obligatoriu in astfel de cazuri. De asemenea, avocatul sau a mai spus ca cea mai probabila cauza a mortii este o septicemie care i-ar fi afectat toate organele, iar in final, inima i-a cedat.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit. Din decembrie anul trecut s-a aflat in coma indusa, ca urmare a unei septicemii

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani. Acesta se afla internat in spital, iar din decembrie anul trecut s-a aflat in coma indusa, ca urmare a unei septicemii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )