Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu nu a fost in masura sa ceara demisia cuiva dupa votul din 2012

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu nu a fost in masura sa ceara demisia cuiva dupa votul din 2012

Presedintele Traian Basescu nu a fost niciodata in masura sa solicite demisia cuiva dupa votul din 2012, a declarat ieri purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, referindu-se la solicitarea sefului statului privind formarea unui nou guvern din care actualul premier, Victor Ponta, sa lipseasca, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Firea: PSD aminteste ca Basescu nu a fost in masura sa ceara demisia cuiva dupa votul din 2012 de la Referendum

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a precizat intr-o declaratie de presa transmisa joi, ca, in legatura cu solicitarea presedintelui de demisie a prim-ministrului Victor Ponta, PSD ii aminteste lui Traian Basescu ca nu a fost niciodata in masura sa solicite demisia cuiva dupa votul din 2012, potrivit Mediafax.

Firea: PSD aminteste ca Basescu nu a fost in masura sa ceara demisia cuiva dupa votul din 2012

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, mentioneaza, intr-o declaratie de presa transmisa joi, ca, in legatura cu solicitarea presedintelui vizandu-l pe premierul Victor Ponta, PSD aminteste ca.

Marton Arpad, dupa votul pentru arestarea lui Marko Attila: Unii vreti sa readuceti statul politienesc

Deputatul UDMR Marton Arpad le-a spus, miercuri, deputatilor, in plen, dupa incuviintatea arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila, ca unii dintre ei doresc readucerea statului politienesc, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )