Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Klaus Iohannis s-a comportat ca o sluga fata de Dan Voiculescu

România Liberă România Liberă,
Basescu: Klaus Iohannis s-a comportat ca o sluga fata de Dan Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat intr-o emisiune la RomaniaTV ca presedintele Klaus Iohannis s-a comportat ca o sluga fata de Dan Voiculescu. Traian Basescu a punctat ca ruptura cu fondatorul trustului Intact s-a intamplat dupa ce Voiculescu a vazut ca nu poate manipula Justitia. A primit un dos de palma peste gurita, a dezvaluit in stilul caracteristic fostul sef al statului. continuă pe România Liberă

Dan Voiculescu: Klaus Iohannis nu a fost niciodata la Grivco. Traian Basescu a avut comportament de sluga fata de mine in toti acesti ani

Omul de afaceri Dan Voiculescu, patronul trustului Intact, spune ca fostul presedinte Traian Basescu a avut un comportament de sluga fata de el si nu actualul presedinte Klaus Iohannis, care, potrivit lui Voiculescu, nu a fost niciodata la Grivco.

Ce-ar trebui sa lamureasca Klaus Iohannis in discursul sau din parlament?

Un prilej nimerit pentru ca dl presedinte Klaus Iohannis sa-si precizeze pozitia fata de multe dintre problemele care ii preocupa pe romani. Prima problema care ii preocupa, inca, pe romani, ramane pozitia exprimata fata de Antena 3: libertatea de exprimare vs. respectarea legii.

Basescu despre Iohannis: Poate e inca recuperabil pentru democratie

Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat vineri, la o intalnire la Satu Mare cu membri ai formatiunii sale, ca, dupa afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la situatia Antena 3, nu ii pare totusi rau ca l-a sustinut pe Iohannis.

VIDEO Klaus Iohannis face un pas inapoi in cazul Antena 3: Am inteles foarte clar mesajul primit via Facebook. Nu apar pe nimeni in fata legii

Presedintele Klaus Iohannis a revenit, vineri seara, la Bruxelles, asupra declaratiilor facute cu privire la interventia ANAF de la sediul trustului Intact. Fostul sef al statului a aratat ca a inteles mesajul transmis pe Facebook, unde a fost aspru criticat pentru afirmatiile facute. Iohannis a mai precizat ca nu a avut intentia sa apere Antenele in fata legii.

Protest in Piata Universitatii fata de pozitia lui Klaus Iohannis cu privire la unirea cu R. Moldova

Cateva zeci de persoane au protestat sambata seara, in Piata Universitatii, fata de pozitia exprimata de presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste unirea cu Republica Moldova, scandand mesaje unioniste si afisand pancarte critice la adresa declaratiilor sefului statului pe acest subiect, relateaza Agerpres.

VIDEO Klaus Iohannis: Am inteles foarte clar mesajul primit via Facebook. Nu apar pe nimeni in fata legii

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri seara, la Bruxelles, o serie de precizari in legatura cu declaratiile facute privind scandalul evacuarii posturilor de televiziune ale grupului Intact din sediul confiscat de stat de la Dan Voiculescu, pentru recuperearea prejudiciului din dosarul ICA.

Cele mai bune bancuri despre Klaus Iohannis: Un procuror DNA se lauda ca detine o inregistrare in care Iohannis...

Tacerea proverbiala a presedintelui Klaus Iohannis, dar si apetenta sa pentru concedii si proprietati imobiliare au devenit o sursa nesecata de bancuri pentru romanul care face haz de necaz, mai ales acum, cand multi alegatori considera ca presedintele ar fi trebuit sa taca, asa cum a dovedit adesea ca stie sa o faca, in loc sa vorbeasca despre ordinul de evacuare emis de ANAF pentru sediile Intact Media Group.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Parlament

Presedintele Klaus Iohannis va adresa luni, in plenul Parlamentului, un mesaj pe teme de politica interna, scrie Agerpres. Seful statului a transmis marti o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale.

Presedintele Klaus Iohannis - luni in Parlament; va adresa un mesaj pe teme de politica interna

Presedintele Klaus Iohannis va adresa luni, in plenul Parlamentului, un mesaj pe teme de politica interna. Seful statului a transmis marti o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, in care a cerut sa adreseze Parlamentului un mesaj pe 22 februarie, iar conducerea Legislativului a aprobat solicitarea.

Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Am pledat pentru necesitatea mentinerii integritatii spatiului Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la finalul Consiliului European, ca in cadrul discutiilor a pledat pentru necesitatea mentinerii integritatii spatiului Schengen si in favoarea mentinerii conceptului de uniune tot mai integrata, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )