Libnet.ro
UNICEF

16:30

Basescu: Noua Constitutie ar trebui sa fie ca cea din 1923.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Noua Constitutie ar trebui sa fie ca cea din 1923.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, la Constanta, ca noua Constitutie trebuie sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923, relateaza Mediafax. Asta a fost una dintre cele mai moderne constitutii din lume n. r. - Constitutia din 1923). In baza acestei constitutii si a modului cum functiona statul roman in perioada de dupa intrarea constitutiei in vigoare, Romania a fost una din cele mai stabile tari din punct de vedere economic, cele mai stabile din lume, nu din Europa, a . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Noua Constitutie ar trebui sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, la Constanta, dupa ce a vizitat expozitia dedicata Regelui Ferdinand I, ca noua Constitutie trebuie sa fie la fel de bine gandita ca cea din.

Basescu: Noua Constitutie trebuie sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la Constanta, ca noua Constitutie trebuie sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923, sustinand ca aceea a fost una dintre cele mai moderne constitutii din lume, conform surselor de presa.

Basescu, despre noua Constitutie: Sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923

Presedintele Traian Basescu a declarat, dupa ce a vizitat expozitia dedicata Regelui Ferdinand I, ca noua Constitutie trebuie sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923, sustinand ca aceea a fost una dintre cele mai moderne.

Basescu, despre noua Constitutie: Sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, la Constanta, dupa ce a vizitat expozitia dedicata Regelui Ferdinand I, ca noua Constitutie trebuie sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923, sustinand ca aceea a fost una dintre cele mai moderne Constitutii din lume.

De ce il admira Basescu pe regele Ferdinand.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in discursul rostit la vernisajul expozitiei dedicate Regelui Ferdinand I, ca acest a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, relateaza Mediafax. Citeste si Basescu: Noua Constitutie ar trebui sa fie ca cea din 1923 Este o onoare sa fiu la bordul Fregatei Regele Ferdinand cu ocazia vernisajului unei expozitii care ne face sa-l cunoastem mai bine pe acela care, asa cum scrie la Manastirea de la .

SONDAJ Romanii nu sunt interesati de noua Constitutie. Doar 38,8% din romani ar merge la vot

Daca in toamna s-ar organiza un referendum, Constitutia nu ar trece de votul popular, in conditiile in care pragul de validare este de 50% plus unu. Doar 38,8% din romani ar merge la vot.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )