Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, Ponta si Isarescu vor un nou acord cu FMI: Inca un an sau doi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu, Ponta si Isarescu vor un nou acord cu FMI: Inca un an sau doi

Presedintele Traian Basescu a declarat la inceputul intrevederii cu delegatia FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si s-a decis incheierea unui nou acord cu FMI pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta, despre un nou acord cu FMI: Va fi asemanator cu cel de acum. Termenul si suma vor fi negociate

Premierul Victor Ponta a precizat pentru B1TV ca acordul despre care a amintit presedintele Traian Basescu in debutul intalnirii cu delegatia FMI este un nou acord, tot de tip stand-by ca actualul document, care.

UPDATE Traian Basescu: Am decis cu prim-ministrul si guvernatorul BNR incheierea unui nou acord cu FMI/ Victor Ponta: Anul viitor vom avea un nou acord preventiv

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la inceputul intrevederii cu delegatia FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si s-a decis incheierea unui nou acord cu FMI pentru inca un an sau doi, transmite Mediafax. UPDATE Victor Ponta: Anul viitor in aprilie inceteaza actualul acord preventiv, acord in baza caruia Romania, nu a mai imprumtat bani dar a avut un buffer in cazul unor crize neasteptate. Opinia mea, exprimata si in opzitie si la guvernare, care este si a presedintelui si guvernatorului, este ca anul viitor sa prelungim practic, sa avem un nou acord preventiv, sa ne ajute o asemenea relatie cu FMI si CE sa consolidma ceea ce am reusit anul acesta . ) sa imprumutam bani de pe pietele private internationale cu o dobanda cat mai mica.

Traian Basescu a discutat cu Victor Ponta si cu Mugur Isarescu despre un nou acord cu FMI, pentru inca un an sau doi

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi la intalnirea cu delegatia FMI, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu in vederea incheierii unui nou acord cu FMI pentru.

Basescu s-a inteles cu Ponta: Romania va incheia un nou acord cu FMI.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la inceputul intrevederii cu delegatia FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si s-a decis incheierea unui nou acord cu FMI pentru inca un an sau doi, potrivit Mediafax. El a adaugat ca in viitor este nevoie de asistenta FMI pentru a oferi solutii specializate in vederea aplicarii unei strategii pe termen mediu a Romaniei, care sa asigure cresterea economica. Cred .

Basescu: S-a decis incheierea unui nou acord cu FMI pentru inca un an sau doi

Presedintele Traian Basescu a declarat, azi, la inceputul intrevederii cu delegatia FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, si s-a decis incheierea unui nou acord cu FMI pentru inca un an sau doi, arata sursele de presa.

Ce ne aduce semnarea unui nou acord cu FMI.

Seful statului si premierul sustin semnarea unui nou acord cu FMI, pe 1-2 ani, cu incepere de anul viitor, dupa expirarea celui actual. Economistii afirma ca FMI ne stie incapacitatea de a rambursa in 2013 ratele ce i se cuvin si, ca urmare, pune presiune sa semnam un nou angajament, urmand sa ne acorde reesalonari. Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta, precum si guvernatorul BNR,Mugur Isarescu, au decis ieri de principiu, anterior unei intrevederi cu delegatia FMI, a Comisiei .

Daianu: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, pentru a putea avea acces la resurse mai ...

Fostul ministru de finante Daniel Daianu a declarat joi, ca Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, care nu inseamna neaparat un imprumut, acesta oferind acces Romaniei la resurse mai ieftine in cazul reinghetarii pietelor financiare internationale, potrivit Realitatea. net Romania are nevoie de un nou acord cu FMI avand in vedere, pe de o parte, mediul international neprietenos in continuare si, in al doilea rand, nevoia de a disciplina politica economica interna, astfel incat sa .

Presedintie: Basescu si Ponta au convenit in ceea ce priveste negocierile cu FMI si au stabilit o viziune comuna de lucru in legatura cu privatizarile

Domnul presedinte Traian Basescu si domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta au convenit in ceea ce priveste negocierile cu delegatia Fondului Monetar International FMI) si a Comisiei Europene care se afla la Bucuresti si au stabilit o viziune comuna de lucru in legatura cu privatizarea societatilor de stat. Cei doi inalti oficiali au agreat in acest sens importanta implementarii strategiei de management privat cat mai rapid cu putinta, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale facut public dupa intilnirea dintre presedinte si premier.

Basescu si Ponta se vor intalni maine

Presedintele Traian Basescu se va intalni maine cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre vizita FMI, transmit posturile de televiziune.

Basescu-Ponta, semne de reconciliere. Seful statului si premierul, de acord pe dosare sensibile.

O discutie, oficial de o ora, a fost suficienta sa dea un prim semnal de dezghet in relatia Presedintie-Guvern. Exista, insa, si alte indicii privind potentialul ridicat al unei coabitari. Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au consultat ieri la Cotroceni asupra mai multor dosare urgente in materie de politica externa, finante si justitie. Chiar daca discutiile nu au pus punct subiectului legat de reprezentarea Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles - fiind .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )