Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta, despre un nou acord cu FMI: Va fi asemanator cu cel de acum. Termenul si suma vor fi negociate

B1 B1,
Victor Ponta, despre un nou acord cu FMI: Va fi asemanator cu cel de acum. Termenul si suma vor fi negociate

Premierul Victor Ponta a precizat pentru B1TV ca acordul despre care a amintit presedintele Traian Basescu in debutul intalnirii cu delegatia FMI este un nou acord, tot de tip stand-by ca actualul document, care. continuă pe B1

Victor Ponta despre intalnirile cu delegatia FMI: Trebuie sa incepem discutiile despre perioada 2013-2016

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa participe la discutiile delegatia FMI, care se afla zilele acestea la Bucuresti. Va rog pe toti, sub coordonarea vicepremierului, sa participati la toate intalnirile, sa prezentati exact situatiile si, evident, sa incepem discutiile despre perioada 2013-2016. Aici sunt doua subiecte sensibile, pe care trebuie sa le prezentati partenerilor nostri internationali, a spus Ponta. Cele doua probleme sunt TVA la produsele agricole si pensiile militarilor, recalculate gresit.

UPDATE Traian Basescu: Am decis cu prim-ministrul si guvernatorul BNR incheierea unui nou acord cu FMI/ Victor Ponta: Anul viitor vom avea un nou acord preventiv

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la inceputul intrevederii cu delegatia FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si s-a decis incheierea unui nou acord cu FMI pentru inca un an sau doi, transmite Mediafax. UPDATE Victor Ponta: Anul viitor in aprilie inceteaza actualul acord preventiv, acord in baza caruia Romania, nu a mai imprumtat bani dar a avut un buffer in cazul unor crize neasteptate. Opinia mea, exprimata si in opzitie si la guvernare, care este si a presedintelui si guvernatorului, este ca anul viitor sa prelungim practic, sa avem un nou acord preventiv, sa ne ajute o asemenea relatie cu FMI si CE sa consolidma ceea ce am reusit anul acesta . ) sa imprumutam bani de pe pietele private internationale cu o dobanda cat mai mica.

Victor Ponta: Noul Guvern va fi investit cel mai probabil in jurul datei de 20-22 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in timpul sedintei de guvern, ca in opinia sa, investirea noului cabinet va avea loc cel mai probabil in jurul datei de 20-22 decembrie, potrivit Mediafax. ro Pana.

Traian Basescu a discutat cu Victor Ponta si cu Mugur Isarescu despre un nou acord cu FMI, pentru inca un an sau doi

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi la intalnirea cu delegatia FMI, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu in vederea incheierii unui nou acord cu FMI pentru.

Basescu s-a inteles cu Ponta: Romania va incheia un nou acord cu FMI.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la inceputul intrevederii cu delegatia FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si s-a decis incheierea unui nou acord cu FMI pentru inca un an sau doi, potrivit Mediafax. El a adaugat ca in viitor este nevoie de asistenta FMI pentru a oferi solutii specializate in vederea aplicarii unei strategii pe termen mediu a Romaniei, care sa asigure cresterea economica. Cred .

Basescu, Ponta si Isarescu vor un nou acord cu FMI: Inca un an sau doi

Presedintele Traian Basescu a declarat la inceputul intrevederii cu delegatia FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si s-a decis incheierea unui nou acord cu FMI pentru.

Ce ne aduce semnarea unui nou acord cu FMI.

Seful statului si premierul sustin semnarea unui nou acord cu FMI, pe 1-2 ani, cu incepere de anul viitor, dupa expirarea celui actual. Economistii afirma ca FMI ne stie incapacitatea de a rambursa in 2013 ratele ce i se cuvin si, ca urmare, pune presiune sa semnam un nou angajament, urmand sa ne acorde reesalonari. Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta, precum si guvernatorul BNR,Mugur Isarescu, au decis ieri de principiu, anterior unei intrevederi cu delegatia FMI, a Comisiei .

Basescu: S-a decis incheierea unui nou acord cu FMI pentru inca un an sau doi

Presedintele Traian Basescu a declarat, azi, la inceputul intrevederii cu delegatia FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, si s-a decis incheierea unui nou acord cu FMI pentru inca un an sau doi, arata sursele de presa.

LIVE TEXT Victor Ponta la Antena 3: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, dar nu mai are nevoie sa imprumute bani de la Fond. / Cred ca USL va castiga alegerile cu majoritate absoluta si va forma Guvernul. / Eu sunt candidatul USL la functia de premi

USL va castiga alegerile parlamentare din decembrie cu majoritate absoluta si va forma noul Guvern, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, premierul Victor Ponta. Ponta a adaugat ca el este candidatul USL la functia de prim-ministru, iar in conditiile unei majoritati absolute, seful statului nu poate refuza numirea sa ca premier: Nimeni nu va sprijini o criza politica. ) Ma bazez pe niste lucruri pe care le stiu si nu le pot spune la televizor. Ponta a comentat si zvonurile privind o eventuala rupere a USL, subliniind ca Uniunea nu se va rupe in niciun caz si cu atat mai putin inainte de alegeri: Discutia asta ca se rupe USL-ul, ca Ponta se cearta cu Dragnea. e identica cu discutiile din cazemata din Berlin, cand Hitler si ai lui spuneau ca se cearta aliatii si scapa Germania. Victor Ponta a mai afirmat ca Cea mai mare provocare a sfarsitului de an este deblocarea POSDRU.

Victor Ponta la Antena 3: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, dar nu mai are nevoie sa imprumute bani de la Fond. / Cred ca USL va castiga alegerile cu majoritate absoluta si va forma Guvernul. / Eu sunt candidatul USL la functia de premier, nimeni

USL va castiga alegerile parlamentare din decembrie cu majoritate absoluta si va forma noul Guvern, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, premierul Victor Ponta. Ponta a adaugat ca el este candidatul USL la functia de prim-ministru, iar in conditiile unei majoritati absolute, seful statului nu poate refuza numirea sa ca premier: Nimeni nu va sprijini o criza politica. ) Ma bazez pe niste lucruri pe care le stiu si nu le pot spune la televizor. Ponta a comentat si zvonurile privind o eventuala rupere a USL, subliniind ca Uniunea nu se va rupe in niciun caz si cu atat mai putin inainte de alegeri: Discutia asta ca se rupe USL-ul, ca Ponta se cearta cu Antonescu, cu Dragnea. e identica cu discutiile din cazemata din Berlin, cand Hitler si ai lui spuneau ca se cearta aliatii si scapa Germania. Victor Ponta a mai afirmat ca Cea mai mare provocare a sfarsitului de an este deblocarea POSDRU.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )