Libnet.ro
UNICEF

07:15

Batrana lesinata, lasata sa astepte pe holurile unui spital din Pitesti (VIDEO)

B1 B1,
Batrana lesinata, lasata sa astepte pe holurile unui spital din Pitesti (VIDEO)

Imagini dramatice surprinse la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Pitesti! Din cauza aglomeratiei, o femeie a lesinat in timp ce astepta sa-i vina randul la consultatie, informeaza B1. continuă pe B1

La URGENTE nimic nu e urgent! Batrana lesinata, lasata sa astepte pe holurile spitalului (VIDEO)

Imagini dramatice surprinse la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Pitesti! Din cauza aglomeratiei, o femeie a lesinat in timp ce astepta sa-i vina randul la consultatie, informeaza B1.

60 de copii au murit intr-un spital din India

Saizeci de copii au murit saptamana aceasta intr-un spital din Uttar Pradesh, India, media locala sustinand ca tragedia s-a produs din cauza lipsei de oxigen, informeaza Reuters. Spitalul BRD.

TRAGEDIE: 60 de copii au murit intr-un spital din India

Saizeci de copii au murit saptamana aceasta intr-un spital din Uttar Pradesh, India, media locala sustinand ca tragedia s-a produs din cauza lipsei de oxigen, informeaza Reuters. Spitalul BRD.

India: 60 de copii au murit in spital din cauza lipsei oxigenului

Saizeci de copii au murit intr-un spital din statul Uttar Pradesh din India saptamana aceasta, determinand mass-media locala sa puna cauzele mortilor pe lipsa de oxigen, relateaza Reuters.

Imagini SOCANTE! O batrana a fost tinuta pe holul unui spital pana cand a lesinat (VIDEO)

Imagini dramatice surprinse la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului judetean Pitesti! Din cauza aglomeratiei, o femeie a lesinat in timp ce astepta sa-i vina randul la consultatie. Si asta.

Aproximativ 40 de locatari ai unui bloc din Barlad, evacuati din cauza riscului de explozie dupa un incendiu pornit de la o lumanare lasata aprinsa

Aproximativ 40 de locatari dintr-un bloc din municipiul Barlad, printre care si 12 copii, au fost evacuati in cursul noptii de miercuri spre joi, din cauza pericolului de explozie a unei butelii de aragaz in urma unui incendiu izbucnit intr-o locuinta, informeaza News. ro.

Un barbat a ajuns la spital, din cauza unei explozii intr-un bloc din Braila

Un barbat a ajuns la spital, vineri, ca urmare a unei explozii care a avut loc intr-un apartament dintr-un bloc din cartierul Vidin, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Braila, Stefan Stoian.

HBO a propus 250.000 de dolari hackerilor care au furat saptamana aceasta mai multe documente, dar si scenariul unui episod din Game of Thrones

Canalul american HBO, victima unui atac informatic de mare amploare, a oferit 250. 000 de dolari hackerilor care au furat documente confidentiale, inclusiv scenarii inedite din seria Game of Thrones, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )