Libnet.ro
UNICEF

05:00

Bayern Munchen se teme de un focar de coronavirus la Budapesta: Toata lumea are un nod in stomac

Hotnews Hotnews,
 Bayern Munchen se teme de un focar de coronavirus la Budapesta: Toata lumea are un nod in stomac

Presedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat ca se teme ca Supercupa Europei, pe care bavarezii o vor disputa joi cu FC Sevilla, la Budapesta, ar putea fi un focar de coronavirus, relateaza LEquipe. continuă pe Hotnews

Rochia de 50 de lei cu care Kate Middleton face furori in toata lumea! E de la Zara, o poti avea si tu

Kate Middleton este una dintre cele mai fotografiate femei din lume. Ducesa apare in public de mai multe ori pe saptamana, la diferite evenimente speciale, in calitate de trimisa a Reginei la multiple organizatii de binefacere pe care le patroneaza. Cu aceste ocazii, am putut-o vedea evoluand. Din punct de vedere stilistic, Catherine a trecut .

Ce avea Nicolae Ceausescu in buzunare, cand a fost arestat. Toata lumea a fost uluita sa descopere asta

Cu toate ca au trecut peste 30 de ani de la Revolutie, moment care a culminat cu moartea dictatorilor Elena si Nicolae Ceausescu, fascinatia romanilor pentru fostii lideri comunisti a ramas foarte mare. Acest fapt este de inteles, mai ales ca cei doi si-au lasat amprenta asupra poporului roman, de multe ori intr-un mod nu .

Faza care nu s-a vazut la TV in finala castigata de Simona Halep. Toata lumea a izbucnit in ras in tribune, dupa gestul romancei. Video

Simona Halep este noua campioana de la Roma, dupa o finala incheiata foarte repede in fata Karolinei Pliskova. Doar 33 de minute a stat pe teren jucatoarea din Cehia, iar apoi s-a retras din cauza unei accidentari. Scorul era 6-0, 2-1 pentru Halep. in putinul timp petrecut pe teren, romanca a avut timp sa ii .

Elena Udrea, aparitie de senzatie in public. Toata lumea a observat ce decolteu are

Sunt emotii si lacrimi de fericire pentru Elena Udrea si Adrian Alexandrov. Astazi, 20 septembrie, se implinesc doi ani de cand fiica cuplului, Eva Maria, a venit pe lume. Cei doi parinti au sarbatorit-o pe micuta asa cum se cuvine. Elena Udrea, aparitie de senzatie in public De remarcat a fost insa tinuta Elenei Udrea, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )