Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un bebelus nascut cu trei luni mai devreme de termen a supravietuit, in prognosticului rezervat al medicilor

Antena3 Antena3,
Un bebelus nascut cu trei luni mai devreme de termen a supravietuit, in prognosticului rezervat al medicilor

Un bebelus nascut cu trei luni mai devreme si o greutate de numai 400 grame a supravietuit, in ciuda prognosticului rezervat al medicilor. George s-a nascut in Iulie anul trecut, si era de dimensiune unei. continuă pe Antena3

Cupa Romniei: Hermannstadt vs FC Viitorul 2-3 / Echipa lui Gheorghe Hagi s-a calificat n semifinale, dupa ce a cstigat primul meci oficial dupa aproape trei luni

FC Viitorul s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, la Pitesti, formatia Hermannstadt, scor 3-2. Echipa lui Gheorghe Hagi a pus capat unei perioade de 652 de minute fara gol marcat si aproape trei luni fara victorie in meciurile oficiale.

ROBOR la trei luni a crescut la 3,28%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,28%, de la 3,26%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,26%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,26%, de la 3,28%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,28%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,28%, de la 3,29%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,29%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,29%, de la 3,28%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )