Libnet.ro
UNICEF

09:00

BEC - rezultate finale: Gabriela Firea a obtinut la PMB 42,97%

Antena3 Antena3,
BEC - rezultate finale: Gabriela Firea a obtinut la PMB 42,97%

Candidatul Aliantei PSD+UNPR, Gabriela Firea, a obtinut la Primaria Capitalei 42,97% din totalul voturilor valabil exprimate la alegerile locale din 5 iunie, dupa centralizarea de. continuă pe Antena3

BEC - rezultate finale: Alianta PSD+UNPR a obtinut la Consiliul General al Municipiului Bucuresti 24 de mandate; USB - 15

Alianta PSD+UNPR a obtinut la Consiliul General al Municipiului Bucuresti 24 de mandate la alegerile locale din 5 iunie, fiind urmata de USB cu 15 mandate, dupa centralizarea de.

Rezultate finale Targoviste. Ce scor au obtinut primii trei clasati la Primarie

Asa cum era de asteptat, batalia pentru fotoliul de primar al Targovistei s-a dat intre PSD si PNL, respectiv Cristian Stan si Ciprian Prisacaru. Stan a castigat detasat lupta si dupa aproape un an de interimat a fost confirmat de targovisteni in fruntea administratiei locale.

ALEGERI LOCALE 2016. Profilul alegatorului. Cine sunt cei care au votat cu Gabriela Firea, Nicusor Dan sau Catalin Predoiu

Potrivit unui sondaj IRES, Gabriela Firea a fost votata in majoritate de femei si persoane de peste 60 de ani, iar Nicusor Dan a fost votat de tineri cu studii superioare.

ANAT: Speram ca turismul sa fie o prioritate pentru Gabriela Firea

Alin Burcea, noul presedinte ANAT, sustine, dupa rezultatul alegerilor locale, ca un primar este extrem de important pentru industria turismului si spera ca in Bucuresti problematica turismului sa fie o prioritate pentru noul primar, Gabriela Firea.

Rezultate finale partiale BEC: Gabriela Firea, 42,97% din voturile pentru primaria Capitalei; Nicusor Dan - 30,52%. Social democratii isi mentin avansul la primarii, consilii locale si judetene

Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, a obtinut 42,97% din totalul voturilor valabil exprimate la alegerile locale de duminica, urmata Nicusor Dan candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul) cu 30,52%, a anuntat Biroul Electoral central dupa centralizarea rezultatelor din toate cele 1. 252 de sectii existente in Bucuresti. Cand vine vorba de primariile din tara, social-democratii isi mentin avansul cu 34,83%, iar urmatorul partid clasat, PNL - 31,49%. PSD a obtinut 37,58% din voturile pentru Consiliile Judetene, iar PNL 31,93%.

Rezultate partiale pe Bucuresti: Gabriela Firea 43,45%, Nicusor Dan 29,93% si Catalin Predoiu 11,25 %

ACTUALIZARE 14:30 Gabriela Firea: Nicusor Dan nu spune nimic de incalcarile flagrante ale legii electorale din acest week-end. Gabriela Firea a declarat astazi ca Uniunea Salvati Bucurestiul USB) a incalcat legea electorala dupa incheierea campaniei prin continuarea publicarii mesajelor de sustinere in mediul online. *ACTUALIZARE 14:20 UNPR: A fost o campanie dificila, dar am reusit sa ne indeplinim obiectivul stabilit *ACTUALIZARE 10:34 Rezultate partiale din Bucuresti Alianta PSD+UNPR a obtinut la Primaria Capitalei 43,45% din totalul voturilor valabil exprimate la alegerile locale de duminica, urmata de USB cu 29,93%, dupa centralizarea de catre BEC a rezultatelor din 889 de sectii din totalul celor 1. 252 existente in Bucuresti.

Clotilde Armand, atacuri extreme catre Gabriela Firea si PSD: Aveti macar demnitatea sa va cereti scuze poporului roman? Firea stie ce inseamna falsul electoral

Candidatul USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat printr-o postare pe pagina sa de Facebook ca Gabriela Firea, cea care a castigat alegerile pentru Primaria Generala, ar trebui sa-si cear.

Gabriela Firea, aplaudata in plenul Senatului: Sa o felicitam pe doamna primar/ Mariana Campeanu, PNL: A fost distrus mitul alegatorului misogin

Senatoarea PSD Gabriela Firea a fost aplaudata de majoritatea senatorilor din plen, dupa ce vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru, care conducea sedinta, i-a indemnat sa o felicite pe doamna primar. Mai mult, senatoarea PNL Mariana Campeanu a luat cuvantul de la microfonul central pentru a o felicita pe Firea si a remarca faptul ca a distrus mitul alegatorului roman misogin.

Gabriela Firea, acuzatii la adresa lui Nicusor Dan: A incalcat legea electorala. Este primul pas spre a incalca orice lege, inclusiv Constitutia (VIDEO)

Gabriela Firea, noul primar general al Capitalei, lanseaza acuzatii grave la adresa liderului Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan. Afirmatiile Gabrielei Firea vin ca un raspuns pentru Nicusor Dan, care a.

Gabriela Firea asigura ca Pasajul Sudului va fi finalizat de Craciun. Cum se intampla in multe situatii de acest gen, lipsa comunicarii e sursa tuturor problemelor

Primarul ales al Primariei Capitalei, Gabriela Firea, a anuntata ca a primit asigurari ca Pasajul Sudului va fi finalizat de Craciun, cu toate ca inaugurarea trebuia sa aiba loc la finalul anului trecut,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )