Libnet.ro
UNICEF

12:00

BenQ a lansat noi produse pentru piata din Romania

Playtech Playtech,
BenQ a lansat noi produse pentru piata din Romania

BenQ a lansat recent o gama larga de produse interesante, atat pentru profesionisti cat si pentru gameri sau pentru mediul educational sau office. Produsele lansate de BenQ, monitoare si proiectoare, se adreseaza tuturor categoriilor de utilizatori. Astfel avem proiectoare si monitoare pentru segmentul de entertainment, office, segmentul profesional de editare foto si video cat si noi modele pentru gaming. Proiectorul BenQ MW853UST ofera posibilitatea realizarii proiectiilor interactive folosind tehnologia PointWrite, si cu pana la patru pen-uri digitale. Acestea au de []. continuă pe Playtech

Marele plan al lui Dan Sova pentru autostrazile din Romania. Care sunt traseele de pe harta si unde apar probleme

Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum si care prezentau mai multe erori si neconcordante intre ele. Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila. Cu toate acestea, informatiile prezentate nu au dus lipsa de erori si au ridicat noi semne de intrebare. Vezi in text informatiile prezentate de autoritati, unde apar erori si ce semne de intrebare legate de finantare naste strategia ministerului.

O reusita exceptionala pentru sistemul asigurarilor de sanatate si pentru informaticienii din Romania la European IT Software Excellence Awards

Proiectul pentru Sistemul Informatic de Prescriptie Electronica SIPE) a castigat, la Londra, marele premiu la categoria Enterprise Solution of the Year. Informatica romaneasca inregistreaza un nou succes.

BenQ lanseaza 25 de noi produse in Romania potrivite celor cinci directii de urmat pe actuala piata a tehnologiei

BenQ a lansat astazi 25 de noi produse dintre care 10 noi proiectoare pentru mediile educational si de business. BenQ completeaza si gama de monitoare cu modele profesionale pentru proiectare si design pe calculator din seria ProGraphics, dar si din noua serie ProGaming, cu tehnologia unica Low Blue Light care ajuta la cresterea confortului vizual.

Business report: Topul celor mai indatorate mari orase din Romania; Toate atentiile la vedere: se face curatenie in piata farmaceutica? Cat castiga cei mai bogati oameni de afaceri romani din companiile de la Bursa

Aproape un lux. Cat costa sa ai masina in Romania. Anual, un sofer trebuie sa scoata din buzunar minimum 10. 000 de lei, sau sase salarii medii pe economie, pentru a-si permite luxul de a conduce o Dacia Logan pe strazile din Romania. Studiu: Europa pierde statutul de campion in reducerea poluarii, iar investitiile sale in energie curata au scazut spectaculos. Europa si-a redus substantial emisiile de gaze de sera si tintele pentru 2020 vor fi atinse indiscutabil.

Studiu realizat de Banca Mondiala: De ce este necesara incluziunea romilor din Romania?

Incluziunea romilor nu este imperativa doar din punct de vedre moral, ci reprezinta si o modalitate de creare a unei economii inteligente in Romania, arata un amplu studiu realizat de Banca Mondiala, intitulat Ce este necesar pentru realizarea incluziunii romilor din Romania?. Potrivit studiului, intr-o gospodarie roma obisnuita, venitul din munca reprezinta numai 101 EUR pe luna, comparativ cu 218 EUR in randul vecinilor ne-romi. Conform unei estimari a Bancii Mondiale bazata pe date din 2008, egalizarea veniturilor de pe piata muncii din Romania pentru romi ar putea duce la avantaje economice potentiale intre 887 milioane de euro si 2. 9 miliarde de euro anual si avantaje fiscale intre 202 milioane de euro si 675 de milioane de euro anual.

Hajdinjak, E.ON:Toate gazele disponibile pentru piata libera trebuie licitate pe bursa

Autoritatile noastre propun modificarea legii energiei astfel incat producatorii de gaze sa fie obligati sa liciteze transparent si nediscriminatoriu, pe platformele specializate de tranzactionare, o parte a cantitatilor pentru piata libera.

Cum schimba Stefy Pantofarul legile din Romania

Stefy Filipas, cunoscut in toata Romania ca Stefy Pantofarul, este un exemplu al modului in care oamenii simpli pot schimba legile. Deputatul PDL de Arad, Claudia Boghicevici, coordonator al portofoliului Muncii si Protectiei Sociale in Guvernul din umbra al PDL, va promova in perioada urmatoare un proiect de Lege a Mestesugarilor, o noua solutie pentru sprijinirea micilor intreprinzatori din Romania, bazat pe modelul de succes al pantofarului aradean.

Ponta, despre fabrica Daimler: Cred ca Sebesul va fi unul dintre orasele din Romania cu somaj zero

Sebesul ar putea fi unul dintre orasele din Romania cu somaj zero, considera premierul Victor Ponta, comentand pe marginea inaugurarii lucrarilor de constructie pentru noua unitate de productie Star Assembly a.

Ellie White a cantat pentru a ajuta nevazatorii din Romania!

Ellie White a continuat seria proiectelor cu impact puternic social, artista sustinand un concert unplugged in scop caritabil. Alaturi de alti artisti de seama, precum Mihai Margineanu sau Dan Helciug, Ellie White a luat parte la un eveniment intitulat Rock tge blindnees, ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea nevazatorilor din Romania.

Metoda ei a dat gres. O femeie a incercat sa treaca granita din Romania cu un copil in geanta

O femeie a incercat sa treaca granita din Romania cu un copil de un an in geanta. Politistii au descoperit ca femeia care venea din Bulgaria este bunica bebelusului, care voia sa il duca ilegal la fiica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )