Libnet.ro
UNICEF

05:30

Bianca Dragusanu, despre violentele fostului sot:M-a batut timp de patru ore. Este un om periculos, mi-e frica de el

Adevărul Adevărul,
Bianca Dragusanu, despre violentele fostului sot:M-a batut timp de patru ore. Este un om periculos, mi-e frica de el

Bianca Dragusanu 38 de ani) a povestit cu lux de amanunte calvarul la care a fost supusa timp de doi ani si jumatate de catre fostul ei sot Alex Bodi. continuă pe Adevărul

Claudia Patrascanu, mesaj umilitor pentru Gabi Badalau si Bianca Dragusanu. Ce subtila a fost!

Chiar daca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau nu mai formeaza un cuplu, actuala sotie a lui Badalau, si anume, Claudia Patrascanu, a avut un mesaj cu subinteles la adresa celor doi, care, nu demult, erau fericiti prin Dubai si Maldive. Claudia Patrascanu, mesaj umilitor pentru Gabi Badalau si Bianca Dragusanu Despre despartirea de Bianca Dragusanu, .

Povestea pozelor in care Bianca Dragusanu apare desfigurata in bataie: Vreau sa infunde puscaria

Bianca Dragusanu 38 de ani) este dispusa sa mearga pana la capat si vrea ca fostul sot, Alex Bodi 37 de ani), sa plateasca pentru violentele repetate la care a supus-o timp de doi ani de zile.

Ce face Alex Bodi pentru Bianca Dragusanu, in spatele casei. Blonda a spus tot

Anuntata cu surle si trambite, casatoria dintre Gabi Badalau si Bianca Dragusanu nu se va mai intampla. Dupa despartirea dintre cei doi, au inceput sa apara si alte informatii despre blonda. Unele dintre aceste informatii, sub forma unor poze, au fost publicate, se presupune, de fostul sot Alex Bodi. Alex Bodi ma suna din spatele .

Bianca Dragusanu, amenintata crunt de Alex Bodi. Ce imagini socante va publica cu ea, pentru a o umili

Bianca Dragusanu a spus la Teo Show ce se intampla acum in viata ei, dupa ce a publicat imagini cu ea plina de vanatai. Acesta a martursit ca se teme de fostul ei sot si ca el a contactat-o in ultimele zile. Bianca Dragusanu, amenintata crunt de Alex Bodi De cateva zile am senzatia ca .

Bianca Dragusanu a publicat pozele dupa bataia primita de la Alex Bodi: Am un sfat: nu treceti cu vederea agresivitatea!

Bianca Dragusanu a publicat seara trecuta fotografiile dupa bataia primita de la fostui ei sot, Alex Bodi. Vedeta a decis sa publice ea aceste imagini deoarece in presa ar fi aparut o poza cu fata ei desfigurata. Bianca a precizat ca poza in care chipul ei este tumefiat este de fapt dupa o operatie numita blefaroplastie si nu in urma unor violente.

Bianca Dragusanu, mesaj cu subinteles pentru Alex Bodi. Afaceristul se va infuria groaznic

Bianca Dragusanu i-a oferit un mesaj aparte fostului partener. Ce i-a scris fosta prezentatoare de televiziune si de ce fanii acesteia cred ca afaceristul s-ar infuria groaznic? Bianca Dragusanu nu a uitat. Ce mesaj cu subinteles i-a lasat lui Alex Bodi? Bianca Dragusanu a invatat deja pe toata lumea cu mesajele aparte si cu subinteles .

Adevarul despre pozele in care Bianca Dragusanu e batuta: Vreau sa infunde puscaria

Bianca Dragusanu a socat o tara intreaga, dar mai ales pe fanii care i-au fost alaturi pe tot parcursul relatiei sale cu Alex Bodi. Care e adevarul din spatele pozelor in care aceasta e batuta? Adevarul din spatele pozelor in care Bianca Dragusanu e batuta Bianca Dragusanu e pregatita sa mearga pana la capat pentru .

De ce s-a despartit Bianca Dragusanu de Gabi Badalau, de fapt. Cine sunt femeile cu care a fost surprins

Ccare este motivul despartirii dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau? Fiul milionarului a fost surprins in compania a trei femei. Cine sunt acestea si care este parerea fostei asistente pacatoase despre cele petrecute recent? Motivul despartirii dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau Povestea dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau a ajuns la final prea repede, .

Secretul intim si rusinos al lui Alex Bodi, dezvaluit de Bianca Dragusanu. Ce nu ii poate oferi, de fapt

Alex Bodi e introdus intr-un alt scandal la care i se adauga noi acuzatii penale. Bianca Dragusanu da toate cartile pe fata si vine inclusiv cu un detaliu intim al barbatului care a condus-o la starea civila. Bianca Dragusanu, dezvaluiri incredibile despre Alex Bodi. Fosta prezentatoare de televiziune e mai decisa decat niciodata sa-si faca .

Gabi Badalau, atac dur la Bianca Dragusanu dupa despartire. Toata Romania a auzit cuvintele astea

Gabi Badalau a confirmat, in cadrul unui interviu, despartirea de Bianca Dragusanu. Ce declaratii a dat acesta si ce spunea despre fosta sa iubita. Gabi Ba273;alau atac la Bianca Dragusanu Fostul iubit al Biancai Dragusanu a confirmat despartirea de blondina. in cadrul unui interviu acordat in emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, omul .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )