Libnet.ro
UNICEF

09:31

Bianca Fanu va reprezenta Romania la Miss World 2014

B1 B1,
Bianca Fanu va reprezenta Romania la Miss World 2014

Bianca Fanu, in varsta de 25 de ani, va reprezenta Romania la Miss World 2014, care va avea loc la Londra, intre 19 noiembrie si 15 decembrie, potrivit Mediafax. Bianca Fanu a castigat titlul Miss World Romania. continuă pe B1

FOTO. Bianca Fanu va reprezenta Romania la Miss World 2014

Tanara Bianca Fanu, in varsta de 25 de ani, va reprezenta Romania la Miss World 2014, cea mai importanta competitie internationala de frumusete din lume, care va avea loc la Londra, intre 19 noiembrie si 15 decembrie, informeaza Mediafax.

Ea ne va reprezenta tara la Miss World! E indeajuns de frumoasa?

Bianca Fanu, o tanara de 25 de ani, studenta in anul V la Facultatea de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara a fost desemnata Miss World Romania si va participa la concursul international ce va ave loc in Londra in luna decembrie.

Ea este cea mai frumoasa romanca. Ce a promis ca va face pentru Romania la Miss World

Castigatoarea titlului Miss World Romania 2014, Bianca Fanu, a fost acceptata oficial sa reprezinte Romania la editia din acest an a competitiei internationale de frumusete Miss World 2014, eveniment care.

Miss World Romania 2014, o viitoare doctorita care iubeste cainii comunitari

Bianca Fanu, o tanara de 25 de ani din Timisoara, a castigat concursul Miss World Romania 2014 si ne va reprezenta in competitia internationala care va avea loc la Londra, in decembrie.

GALERIE FOTO Miss World Romania 2014, o viitoare doctorita care iubeste cainii comunitari

Bianca Fanu, o tanara de 25 de ani din Timisoara, a castigat concursul Miss World Romania 2014 si ne va reprezenta in competitia internationala care va avea loc la Londra, in decembrie.

FOTO Miss Transilvania 2014. 18 tinere au concurat pentru premiul cel mare: un inel cu diamant in valoare de 8.000 de lei

Cele mai frumoase fete din Transilvania au concurat, la Oradea, pentru titlul de Miss Transilvania. Atent monitorizate de juriul vigilent, concurentele au avut de trecut peste patru probe de foc, probe la finalul carora a fost desemnata cea mai frumoasa fata din Transilvania.

VIDEO Materiale didactice SF pentru Romania la Targul Educational 2014

Editia de anul acesta a Targului Educational Bucuresti TEB) a adus in fata dascalilor, a parintilor si a elevilor tehnologii de ultima ora, care si-ar gasi bine locul intr-o clasa inteligenta, daca nu ar fi o raritate in peisajul educational actual din Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3357 seconds )