Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce bijuterii au purtat vedetele pe covorul rosu de la Cannes

ADPM ADPM,
Ce bijuterii au purtat vedetele pe covorul rosu de la Cannes

De la Blake Lively sau Nicole Kidman si pana la Laetitia Casta ori Zoe Saldana, starurile au stralucit la propriu pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes din acest an, iar asta se datoreaza in mare parte bijuteriilor scumpe din aur si diamante cu care si-au completat tinutele spectaculoase. continuă pe ADPM

INFOGRAFIE Vedetele cu cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu de la Cannes, din 1953 si pana azi

Brigitte Bardot a fost actrita care a fost incoronata neoficial vedeta cu cea mai reusita tinuta de pe covorul rosu, asternut pentru prima editie a Festivalului de Film de la Cannes, in 1953. Daca Nicole Kidman a luat premiul pentru eleganta in 2013, anul acesta zarurile inca nu au fost aruncate.

Incident pe covorul rosu de la Cannes: un jurnalist a vrut sa se uite sub fusta lui Betty cea urata

Politistii francezi l-au arestat, vineri, pe Vitalii Sediuk, un reporter ucrainean specializat in farse, dupa ce acesta a incercat sa se ascunda sub rochia vaporoasa purtata de actrita America Ferrera pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Cannes.

FOTO Rochia bizara care a facut furori pe covorul rosu de la Cannes

Cu toate ca este imaginea brandului Dior, Marion Cotillard a ales sa poarte o creatie neobisnuita, semnata de casa de moda Maison Martin Margiela, compusa din mii de obiecte din talcioc.

Vedete pe covorul rosu la decernarea premiilor Billboard

Lux si eleganta pe aceste atribute au mizat starurile care au aparut pe covorul rosu la vestitele premii Billboard, in cadrul galei din 18 mai, din Las Vegas. Rochii spectaculoase, fine sau din contra, provocatoare, au defilat in fata fotografilor si-a fanilor aflati la MGM Grand Garden Arena.

Ce transparenta! Spui ca este in costum de baie pe covorul rosu

A stiut sa-si gestioneze perfect prezenta la Cannes si, chiar daca nu este unul dintre numele sonore ale cinematografiei, nu a trecut neobservata.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1917 seconds )