Libnet.ro
UNICEF

19:45

Bilant OMS: 6.388 de persoane au murit din cauza epidemiei de Ebola, de la declansarea epidemiei

B1 B1,
Bilant OMS: 6.388 de persoane au murit din cauza epidemiei de Ebola, de la declansarea epidemiei

388 de persoane au murit din cauza epidemiei de Ebola, dintr-un total de 17. 942 de cazuri de infectare inregistrate la data de 7 decembrie, potrivit celui mai recent bilant anuntat de Organizatia Mondiala a. continuă pe B1

FILIPINE: 23 de oameni au murit din cauza taifunul Hagupit. Mii de case au fost distruse

23 de oameni au murit din cauza taifunul Hagupit si a distrus mii de locuinte in Filipine, iar acum se apropie de capitala Manilla. Hagupit, calificat drept supertaifun in momentul formarii in Oceanul Pacific .

Chisinau: Zeci de masini au fost implicate in accidente si peste 100 de persoane au fost ranite din cauza poleiului

Zeci de masini au fost implicate in accidente la Chisinau in timp ce peste 100 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza poleiului format pe strazile din capitala Republicii Moldova, relateaza Me.

Mai multe tronsoane de drum, inchise, miercuri seara, din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate, relateaza Mediafax.

Giurgiu: Mai multe tronsoane de drum, inchise circulatiei, din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu au fost inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, informeaza Mediafax. Nu exista insa localitati izolate intrucat in zonele afectate.

Circulatia pe DN 10 Buzau-Brasov a fost inchisa din cauza alunecarilor de teren

Circulatia rutiera pe DN 10 Buzau-Brasov a fost inchisa, miercuri dupa-amiaza, din cauza aluviunilor cazute de pe versanti pe sosea ca urmare a reactivarii alunecarilor de teren in zona dupa ploile.

FOTO. Bucuresti: Mai multi studenti ai Facultatii de Limbi Straine, in greva japoneza, din cauza frigului din salile de curs. Ei cer demiterea rectorului

Mai multi studenti ai Facultatii de Limbi Straine au intrat,miercuri, in greva japoneza, din cauza frigului din salile de clasa, arata un comunicat al Societatii Studentilor Universitatii Bucuresti SSUB), remis redactiei. Tinerii acuza conducerea institutiei ca nu investeste in renovarea cladirii.

BMW, Honda si Totoya recheama masinile in service din cauza unor probleme la airbag-uri

BMW, Toyota si Honda recheama in service masinile din cauza unei probleme la airbag-uri, problema ce poate fi fatala pasagerilor, relateaza Stirile ProTV. Acest scandal a izbucnit dupa ce in Statele Unite.

BULGARIA: Situatie de urgenta in mai multe orase din cauza inundatiilor

Autoritatile de la Sofia au decretat, miercuri, situatie de urgenta in orasele Saedinenie si Pestera, din sudul tarii, din cauza inundatiilor provocate de precipitatiile abundente.

Bulgaria: Situatie de urgenta in mai multe orase din cauza inundatiilor

Autoritatile bulgare au declarat, miercuri, situatie de urgenta in orasele Saedinenie si Pestera, din sudul tarii, din cauza inundatiilor provocate de precipitatiile abundente, relateaza Novinite. Mai.

Barack Obama a ajuns la spital din cauza unor dureri in gat

Presedintele american Barack Obama a ajuns la spital. Cel mai puternic om al lumii a fost supus unor analize din cauza unor dureri in gat. Starea presedintelui american nu este grava, insa, la indemnul medicului p.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )