Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bilantul deceselor in randurile pacientilor infectati cu noul coronavirus ajunge la 650. inca patru persoane au murit

Adevărul Adevărul,
Bilantul deceselor in randurile pacientilor infectati cu noul coronavirus ajunge la 650. inca patru persoane au murit

Inca patru decese au fost raportate in randurile pacientilor infectati cu noul coronavirus, astfel ca bilantul romanilor care au murit in spitale de COVID-19 se ridica la 650, potrivit informatiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Adevărul

Alti patru pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 579

Numarul deceselor in randul pacientilor confirmati pozitiv cu noul coronavirus ajunge la 579, dupa ce alte patru personae cu varste cuprinse intre 69 si 79 de ani si-au pierdut viata.

Alti 7 pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 608

Alti sapte pacienti care erau internati dupa ce au contactat noul coronavirus au murit la spital, bilantul deceselor ajungand duminica la 608, potrivit informatiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategica.

Numarul politistilor de penitenciare infectati cu noul coronavirus a ajuns la 14. ANP: Alti 3 angajati de la Penitenciarul Jilava, testati pozitiv

Numarul politistilor de penitenciare infectati cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns, luni, la 14, dupa ce alti trei angajati ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) de la Penitenciarul Jilava, au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus.

inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate; numarul deceselor in diaspora este 87

Inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate - opt in Italia, doi in Franta si doi in Marea Britanie - iar numarul deceselor cetatenilor romani din afara tarii din cauza COVID-19 a ajuns la 87, informeaza, marti, Grupul de.

Un angajat ANP de la Penitenciarul Botosani, confirmat cu noul coronavirus. Numarul politistilor de peniteciare infectati cu SARS-CoV-2 ajunge la 15

Un angajat al ANP de la Penitenciarul Botosani a fost confirmat pozitiv la testul anti-coronavirus, informeaza un comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) dat publicitatii luni dupa-amiaza. Numarul total al politistilor de penitenciare infectati cu noul coronavirus ajunge astfel la 15, in timp ce in rindul detinutilor nu a fost confirmat pana in prezent niciun caz.

Un politist de penitenciare, confirmat cu noul coronavirus la Penitenciarul Aiud. Numarul angajatilor ANP infectati ajunge la 10

Un angajat al Penitenciarului Aiud a fost confirmat pozitiv, acesta aflandu-se in autoizolare la domiciliu din data de 7 aprilie, masura dispusa de conducerea unitatii ca urmare a unui posibil risc epidemiologic in familia acestuia. Astfel, numarul total al angajatilor ANP confirmati cu noul coronavirus ajunge la zece.

Alte noua decese in randul pacientilor infectati cu COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 628

Bilantul total al deceselor in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns in Romania la 628, dupa ce luni dimineata au fost confrimate alte noua decese, trei femei cu varstele de 72, 71 si 64 de ani si alti sase barbati. Toate cele noua persoane au prezentat comorbiditati.

CORONAVIRUS |inca sapte romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor, la nivel national, a ajuns la 608

Inca sapte romani infectati cu noul coronavirus au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 54 si 92 de ani. Astfel, bilantul deceselor ajunge, in Ro.

O femeie din Soroca a murit de COVID-19. Bilantul deceselor in R. Moldova urca la 103

O femeie de 65 ani din Soroca, angajata in cadrul Spitalului din Soroca, in calitate de bufetiera, a murit de COVID-19. Pana la ora actuala, au fost inregistrate 103 de decese cauzate de noul coronavirus, dintre care cinci decese in randurile lucratorilor medicali, iar in optsprezece cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei.

Ziua cu cei mai multi morti: inca 22 de romani au murit de COVID-19: bilantul deceselor a ajuns la 601

Bilantul deceselor provocate de coronavirus a ajuns, sambata seara, la 601, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca 22 de noi decese. Este vorba despre 16 barbati si 6 femei, cu varste cuprinse intre 50 si 98 de ani. in total, sambata au fost raportate 34 de decese.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )