Libnet.ro
UNICEF

10:15

Bilantul F64 de Black Friday 2015: vanzari de 16,5 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bilantul F64 de Black Friday 2015: vanzari de 16,5 milioane de lei

F64, magazin foto-video, a vandut, de-a lungul unui weekend dedicat campaniei de Black Friday 2015, produse in valoare de peste 16,5 milioane de lei, din 11. 500 comenzi, potrivit unui comunicat de presa remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday 2015. Vanzari peste estimari in magazinul Orange. Care au fost cele mai vandute produse

In primele ore ale campaniei Black Friday 2015, in magazinul online Orange, cele mai vandute produse au fost telefoanele 4G, precum Huawei P8 Titanium Grey, Samsung Galaxy Trend Lite 2 Black, Samsung Galaxy Note 4, Apple iphone 6.

Oferte F64 de Black Friday 2015: de la DSLR-uri de top la telefoane ieftine

Ofertele F64 pentru Black Friday 2015 incep cu o reducere de 5. 000 de lei la o camera foto de la Nikon. Altfel, mai sunt cateva produse pe care le-ai putea alege.

BLACK FRIDAY 2015. Ce vanzari au avut magazinele in weekendul de reduceri

Magazinele din Romania au avut vanzarile de sute de milioane de lei in weekendul de reduceri Black Friday 2015.

Toate reducerile eMAG Black Friday 2015. evoMAG, F64, PC Garage au pornit promotiile [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Toate reducerile eMAG Black Friday 2015. evoMAG, F64, PC Garage au pornit promotiile [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

S-a dat start reduceri Black Friday 2015. evoMAG, F64, PC Garage au pornit promotiile [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] S-a dat start reduceri Black Friday 2015. evoMAG, F64, PC Garage au pornit promotiile [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: Un magazin anunta ca va dona o parte din vanzari victimelor din Colectiv

Un magazin a precizat ca Black Friday se va desfasura, in 2015, sub denumirea de Sun Friday, prin care doreste sa sustina diverse cauze, astfel ca anul acesta intentioneaza sa doneze 3% din incasari victimelor din Colectiv.

Bilant partial eMAG de Black Friday 2015: cat de mare este cea mai mare comanda

Black Friday 2015 la eMAG a inceput dimineata, iar pana la ora 16. 00 a fost inregistrata cea mai mare comanda din istoria magazinului: peste 85. 500 de euro.

Promotii la eMAG dupa Black Friday 2015: reduceri la resigilate si lichidari de stoc

Black Friday 2015 la eMAG incepe dedimineata, dar se pare ca se cunosc deja unele dintre produsele care vor fi la reducere. Update luni 15. 56: Black Friday la eMAG s-a incheiat, insa compania va ofera acum o noua serie de reduceri importante la o gama variata de dispozitive resigilate. De parca acest lucru nu ar [] Promotii la eMAG dupa Black Friday 2015: reduceri la resigilate si lichidari de stoc Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

BLACK FRIDAY 2015. Cele mai bune preturi la jucarii, de Vinerea Neagra

De Vinerea Neagra, parintii pot cumpara la reducere jucarii: de la seturi de constructie, papusi si figurine,pana la puzzle-uri, masini de razboi si LEGO. Reducerile sunt de pana la 70%.

Black Friday 2015 la eMAG: Comenzile de pe mobil le depasesc pe cele de pe desktop

Fenomenul sezonului de reduceri Black Friday 2015 la eMAG a adus o noua schimbare de paradigma in felul in care romanii fac achizitii online, si nu numai. Conform Ziarului Financiar, achizitiile online de pe mobil au depasit platforma cea mai populara de cumparaturi pe net: calculatorul. Desi are loc in Romania de ani de zile, [] Black Friday 2015 la eMAG: Comenzile de pe mobil le depasesc pe cele de pe desktop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )