Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul migratiei politice din Alba: PSD a racolat peste 40 de alesi locali. Cinci primari au plecat de la PNL si PDL

Adevărul Adevărul,
Bilantul migratiei politice din Alba: PSD a racolat peste 40 de alesi locali. Cinci primari au plecat de la PNL si PDL

In Alba, aproximativ 70 de alesi locali si-au schimbat optiunea politica in ultimele 45 de zile, prin adeziunea la alte partide sau declararea ca independenti. Beneficiarul principal al migrarilor este PSD, care a atras peste 40 de primari, consilieri locali si consilieri judeteni. continuă pe Adevărul

Primarii din judetul Dolj care au spus DA migratiei politice. Cine sunt edilii care au trecut la PSD

Miscare spectaculoasa pe scena politica din judetul Dolj. 12 primari si trei consilieri judeteni din partea PNL au trecut pe data de 20 martie in tabara lui Victor Ponta.

Reconfigurari dupa ordonanta migratiei politice: PPDD dispare din CJ Alba, PSD castiga doi consilieri judeteni

Partidul Poporului Dan Diaconescu PPDD) dispare din Consiliul Judetean Alba ca efect al ordonantei ce a permis migratia politica timp de 45 de zile. Unul dintre cei trei consilieri judeteni a trecut la PMP, iar ceilalti doi s-au declarat independenti.

Mihail Gorbaciov: Extinderea NATO si scutul antiracheta sunt cauze ale crize politice din Europa

Extinderea NATO si scutul antiracheta sunt cateva dintre cauzele actualei crize politice din Europa, a declarat fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov. El a atras atentia Occidentului si Rusiei in privinta.

Turbulentele politice din aceasta perioada nu par sa influenteze cursul leului. Moneda nationala se tranzactiona la 4,43/euro, in linie cu pietele globale

Scandalurile politice prin care trecem nu pare sa aiba vreo influenta pe cursul de schimb al monedei nationale. Cu toate scandalurile Microsoft sau cel legat de pretinsa apartenenta a premierului la un serviciu de informatii, leul se tranzactioneaza intr-un interval ingust in fata monedei europene. Leul a avut o evolutie statica pe parcursul orelor de tranzactionare locale, situandu-se la finalul acestora la 4,4120/EUR, insa dupa acestea moneda nationala a inceput sa piarda teren, in linie cu evolutiile pietelor globale. Tranzactionarea in orele respective ce sunt caracterizate de o lichiditate mult mai scazuta a trimis leul aproape de 4,4320/EUR insa acesta a revenit acum la 4,42/EUR. Cresterile inregistrate de indicii futures ai burselor europene par favorabile leului asa ca preferam sa credem ca acesta se va apropia incet de pragul 4,41/EUR, scriu joi economistii ING intr-o nota destinata investitorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )