Libnet.ro
UNICEF

23:46

Ce e bine sa dai de pomana de Sfanta Maria, pe 15 august. Putina lume stie asta

Playtech Playtech,
Ce e bine sa dai de pomana de Sfanta Maria, pe 15 august. Putina lume stie asta

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este considerata una dintre cele mai importante sarbatori ortodoxe. Sarbatoarea este precedata de un post de doua saptamani. in traditia populara, Sfanta Maria, inseamna, pe langa semnificatia religioasa, si o serie de obiceiuri si traditii. Putini stiu ce este bine sa dam de pomana astazi. Putina lume stie . continuă pe Playtech

SFANTA MARIA, 15 august. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria

SFANTA MARIA, sarbatoare 15 august. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria: SFANTA MARIA, sarbatoare 15 august. O, Preacurata Maica a Domnului, a puterilor.

Sfanta Maria, 15 august. Ce sa nu faci de Sfanta Maria. E mare pacat!

De ce nu e bine sa spui la multi ani de Sfanta Maria. Maria Mareeste praznuita de crestini pe data de 15 august, zi in care se pomeneste Adormirea Maicii Domnului, trecerea eiin.

Ce urare nu trebuie sa faci pe 15 august, de Sfanta Marie

Biserica Ortodoxa marcheaza, pe 15 august, Adormirea Maicii Domnului, sarbatoare numita in popor si Uspenia termenul slav) si Sfanta Maria Mare. Adormirea Maicii Domnului este cea mai veche sarbatoare inchinata Sfintei Fecioare Maria. Pentru ca este vorba despre adormire, nu se fac urari persoanelor care poarta acest nume. Ce sa nu spui pe 15 august, .

Traditii si obiceiuri de Sfanta Maria. E mare pacat daca faci asta azi

Sfanta Maria Mare sau sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului este praznuita pe 15 august. Sfanta Maria este una dintre cele mai importante sarbatori inchinate Maicii Domnului. in aceasta zi sarbatorim moartea, ingroparea Maicii Domnului si mutarea ei la cer. in popor, Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului se mai numeste si Santamaria sau Uspenia. Ce este pacat sa .

SFANTA MARIA. ADORMIREA MAICII DOMNULUI. Ce s-a intamplat in ziua de ADORMIREA MAICII DOMNULUI

Biserica Ortodoxa praznuieste Adormirea Maicii Domnului in fiecare an pe data de 15 august. De asemenea, Biserica Catolica cinsteste aceasta sarbatoare in aceeasi zi.

Viorica Dancila, primita cu paine si sare la manastirea Putna, de Sfanta Maria. insotita de Cuc in Bucovina... (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a participat joi la festivitatile de Sfanta Maria, desfasurate la Manastirea Putna din Suceava. Ea a fost intampinata de un grup de artisti imbracati in costume populare care.

iPS Andrei este nemultumit, in mesajul de Sfanta Maria catre credinciosi, de participarea rara la slujbele bisericii

Secularizarea, participarea rara la slujbele biserici si pacatele multe ale oamenilor sunt motivele care ar face Icoana facatoare de minuni de la Nicula sa lacrimeze astazi, la fel cum a facut-o in urma cu 320 de ani, spune iPS Andrei Andreicut, mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, in predica pe care o va rosti cu ocazia sarbatorii de Sfanta Maria.

Cum influenteaza luna plina din 15 august fiecare zodie in parte

Astrologul Maria Sarbu explica modul in care este influentata fiecare zodie in parte de luna plina din data de 15 august 2019.

Rezultate Loto 649 de joi, 15 august. Care sunt numerele castigatoare

Joi, 15 august 2019, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de duminica, 11 august 2019, Loteria Romana a acordat 22. 145 de castiguri, in valoare totala de 1. 924,83 lei.

Prognoza meteo ANM joi, 15 august. Vreme instabila in toata tara

Specialistii de la Amdinistratia Nationala de Meteorologie au anuntat prognoza meteo pentru ziua de joi, 15 august. Se pare ca in aproape toate regiunile se vor inregistra ploi torentiale si fenomene extreme precum: descarcari electrice si caderi de grindina. Iata prognoza pentru vremea in toata tara si in Bucuresti! Vremea in toata tara Specialistii de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )