Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ar fi bine sa nu mai avem nevoie de Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Ar fi bine sa nu mai avem nevoie de Traian Basescu

Cel mai magulitor portret al lui Traian Basescu nu i l-au zugravit basistii, ci dusmanii si adversarii sai. Cand oameni ca Adrian Nastase, Sorin Ovidiu Vintu, Dan Voiculescu si Victor Ponta l-au vrut si il vor cu atata inversunare scos pe veci din politica si trimis la inchisoare, este evident ca macar unele dintre lucrurile pe care le-a facut merita recunostinta noastra. continuă pe România Liberă

Cum a ajuns Traian Basescu cel mai longeviv lider european. Basescu i-a luat fata pana si Angelei Merkel

La incheierea celor doua mandate de presedinte, Traian Basescu este cel mai vechi lider din Consiliul European, fiind urmat de cancelarul german, Angela Merkel. Ieri a avut loc ultima reuniune a Consiliului European la care a participat Traian Basescu.

Traian Basescu: Romania are nevoie de o reforma a sistemului de taxe. Imi permit sa sugerez sa se schimbe centrul de greutate de pe intreprindere si cetatean pe proprietar

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca Cred ca Romania are nevoie de o reforma a finantelor publice. Nu vorbesc de o reforma a ANAF, ci a sistemului de taxe. Avem cea mai mare contributie la bugetul de stat din taxa pe forta de munca, din TVA, din bani care se afla sau sunt generati de cei care produc. Imi permit sa sugerez, e o lunga dezbatere aici, sa se schimbe centrul de greutate de pe intreprindere si cetatean pe proprietar.

Traian Basescu: Cred ca Romania are nevoie de o reforma a finantelor publice, a sistemului de taxe

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata seara, in conferinta de final de mandat, ca este de parere ca Romania are nevoie de o reforma a finatelor publice. Va asigur ca e un lucru ce trebuie.

Navigand pe ape tulburi: Zece ani cu Traian Basescu

In cei zece ani de mandat, Traian Basescu si-a facut dusmani de moarte si a antagonizat o buna parte a populatiei. Basist si antibasist au devenit, din adjective, steaguri de lupta politica si sociala. Polarizarea societatii romanesti este comparabila cu anul 1990. Foarte bine. Romania este, din punctul de vedere al democratiei sale, mai vie ca niciodata.

Traian Basescu, despre numirea Alinei Bica: Am dat-o in bara, nu sunt cel mai inspirat cand fac numiri

Presedintele Traian Basescu a declarat, raspunzand unei intrebari, ca a dat-o in bara cand a numit-o pe Alina Bica in fruntea DIICOT, explicand ca este arhicunoscut ca nu este cel mai inspirat am cand face numiri sau sustine pe cineva,.

Tapalaga: Traian Basescu a fost in razboi cu mogulii, cu PSD-ul, cu propriul partid, cu ziaristii. Cel mai mare adversar al sau a fost, mereu, el insusi

Dan Tapalaga publica pe Hotnews. ro o ampla analiza despre mandatele presedintelui Traian Basescu. Jurnalistul considera ca presedintele pleaca de la Cotroceni ca un om de stat puternic, lasand in urma sa.

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

Traian Basescu si-a facut bilantul celor 10 ani la Cotroceni

Actualizare 19:56 Basescu nu comenteaza raportul Senatului SUA privind inchisorile CIA din Romania Presedintele in exercitiu Traian Basescu a declarat ca nu comenteaza raportul Senatului SUA privind existenta unor inchisori CIA in tara noastra. --- ALTE DECLARATII ALE LUI TRAIAN BASESCU: * Fratele meu nu a luat bani de la Bercea Mondial * SIE s-a implicat in campania electorala, prin Melescanu * Votul uninominal, un esec al meu * Basescu vrea schimbarea regimului fiscal pentru presa * in maximum 2 ani, nu vom mai avea deficite la bugetul general consolidat * Militarii romani in Afganistan, trimisi din datorie fata de aliati * Controlul cartelelor pre-pay poate preveni atacurile teroriste si cibernetice * Nu exista riscul unei invazii, chiar daca Putin este interesat de Romania.

Marinarul a plecat de la Cotroceni. Epoca Traian Basescu s-a incheiat. Prefer sa mi se spuna domnul comandant, ca presedinte nu mai sunt

Romania nu mai este condusa de constanteanul Traian Basescu. Momentul, intamplat la 16 noiembrie 2014, a devenit oficial la 21 decembrie 2014, intr-o zi simbolica pentru romani: implinirea a 25 ani de cand capitala tarii s-a alaturat Revolutiei din Decembrie 1989.

Care este planul UE pentru Rusia: Avem nevoie de o strategie pe termen lung

Uniunea Europeana trebuie sa elaboreze o strategie pe termen lung fata de Rusia, pentru mai multi ani, a declarat joi noul presedinte al Consiliului European, polonezul Donald Tusk. Avem nevoie de o strategie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )