Libnet.ro
UNICEF

14:15

Liviu Dragnea, vedeta in Statele Unite: Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a prezentat ironic amnistia si gratierea din Romania in emisiunea sa (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, vedeta in Statele Unite: Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a prezentat ironic amnistia si gratierea din Romania in emisiunea sa (VIDEO)

Celebra Ordonanta 13 si mai nou, Legea gratierii coruptilor din Parlament l-au facut vedeta peste ocean pe seful PSD Liviu Dragnea. Una dintre cele mai cunoscute realizatoare de talk-show din Statele Unite,. continuă pe B1

Liviu Dragnea, VEDETA in Statele Unite: Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a prezentat ironic amnistia si gratierea din Romania in emisiunea sa (VIDEO)

Celebra Ordonanta 13 si mai nou, Legea gratierii coruptilor din Parlament l-au facut vedeta peste ocean pe seful PSD Liviu Dragnea. Una dintre cele mai cunoscute realizatoare de talk-show din Statele Unite,.

Un barbat din Statele Unite are una dintre cele mai ciudate meserii - VIDEO

Rob Doyleeste unul dintre oamenii care unul dintre cele mai ciudate meserii din lume. Barbatul livreaza pizza clientilor dintr-un hotel subacvatic, potrivitsciencechannel. com. Pizza este livrata.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari minciuni ale secolului

Apa este o componenta esentiala a supravietuirii, iar unii dintre noi alegem sa o consumam de la robinet, in timp ce altii prefera apa imbuteliata. Pretul pe care il platesti pe o sticla de apa difera foarte mult, dar in general acesta este mult mai mare decat daca ai consuma aceeasi cantitate de apa de [].

AS MONACO - JUVENTUS. Una dintre cele mai ofensive echipe, contra uneia cu o aparare de vis

AS Monaco - Juventus Torino,in semifinalele Ligii Campionilor, va fi LIVE TEXT pe Antena3. ro. Liderul campionatului francez a inscris 95 de goluri in 34 de etape, in timp ce.

Misterul din afacerea Belina. Cui a concesionat Tel Drum locul preferat de pescuit al lui Liviu Dragnea? Plus: Cum i-a pacalit liderul PSD pe alegatori ca investitorii chinezi vor reface hidrocentrala lui Ceausescu

Tel Drum, firma care a inchiriat lacul Belina si bratul Pavel, locul preferat de pescuit al liderului PSD Liviu Dragnea, a cerut si primit in 2014 de la Consiliul Judetean Teleorman acordul de a concesiona catre o terta firma proprietatea in cauza, insa nici pana in ziua de azi nu e clar cui a pasat micul paradis de la Dunare. Acest lucru a reprezentat mereu un secret bine pazit, dupa cum rezulta din doua stenograme din sedintele Consiliului Judetean Teleorman, una din martie 2014, alta din iulie 2015. Mai multi consilieri pun in discutie solicitarea Tel Drum si cer detalii despre firma catre urmeaza sa concesioneze lacul Belina, insa nu primesc explicatii. Nici azi nu se stie cui a concesionat Tel Drum cele 70 de hectare inchiriate de la CJ Teleorman pentru 7000 de lei pe luna. Culmea cinismului: in timp Belina ajungea la Teldrum cu promisunea guvernului ca va construi acolo un complex turistic pe fonduri europene, in paralel Dragnea pacalea alegatorii in campania din 2014 cu o investitie grandioasa facuta de chinezi. Nici complextul turistic, nici hidrocentrala nu s-au realizat pana azi. In schimb lacul Belina si bratul Pavel aveau sa devina domeniul preferat de pescuit al liderului PSD .

Unde pescuieste Liviu Dragnea: Legature suspecte dintre Teldrum si locul in care si-a facut seful PSD poze cu Grindeanu la prins de stiuci (VIDEO)

Sunteti curiosi care este locul in care se pupa cele mai frumoase stiuci din Dunare? Va spunem noi! in sudul judetului Teleorman, pe lacul Belina. Este locul preferat al sefului PSD, Liviu Dragnea. Un.

Cum motiveaza Liviu Dragnea decizia Guvernului de a-l elimina pe Iohannis din procedura numirii conducerii ANCOM: De 2 ani sunt propuneri la Cotroceni - una trimisa de Victor Ponta si una de Dacian Ciolos

Liviu Dragnea a precizat joi ca Guvernul a fost pus in situatia de a modifica procedura numirii conducerii ANCOM din cauza Presedintelui Iohannis, singurul care, pe legea veche, putea sa faca aceste numiri, la propunerea Executivului. 'Domnul Presedinte are la Cotroceni doua propuneri - una trimisa de domnul Victor Ponta, cand era prim-ministru, si una trimisa de domnul Dacian Ciolos. Deci de doi ani de zile sunt propuneri la Cotroceni. In 2 ani de zile, presedintele Romaniei avea timp cu toti consilierii sa analizeze daca sunt bune acele propuneri. Nu erau bune, le trimitea inapoi, le rupea, cerea alte propuneri. De asta s-a ajuns la situatia asta. Noi am asteptat sa vina ceva. S-a ajuns la blocaje. Institutia nu mai functioneaza', a spus Dragnea.

Liviu Dragnea, despre decizia CCR: Acum se termina cu toate speculatiile si sper ca nu o sa mai fiu intrebat daca vreau sa fiu premier

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale este una care s-a nascut dupa multe amanari si a reafirmat ca sustine Guvernul Sorin Grindeanu atat timp cat acesta duce cu succes la indeplinire programul de guvernare.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru colegii de partid: Pareri personale putem avea fiecare dintre noi in baie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, s-a declarat dezamagit de modul in care a functionat Comisia juridica de la Senat condusa de social-democratul Serban.

Ce ii reproseaza Liviu Dragnea ministrului de Finante

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, l-a criticat pe ministrul Finantelor. Liviu Dragnea a declarat, joi, ca ministrul Finantelor, Viorel Stefan, e dezastru la.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )