Libnet.ro
UNICEF

15:16

Cele mai admirate femei: astrologul Maria Sarbu vorbeste despre atuurile zodiilor irezistibile

Adevărul Adevărul,
Cele mai admirate femei: astrologul Maria Sarbu vorbeste despre atuurile zodiilor irezistibile

Sunt cele care au inventat cultul feminin si cele mai admirate, dorite, apreciate si sigure pe valoarea lor. Ele sunt cele care vor face din barbatul lor partenerul pe care apoi il va dori orice femeie. Astrologul Maria Sarbu vorbeste despre caracteristicile zodiilor care detin suprematia in arta feminitatii. continuă pe Adevărul

Un barbat din Statele Unite are una dintre cele mai ciudate meserii - VIDEO

Rob Doyleeste unul dintre oamenii care unul dintre cele mai ciudate meserii din lume. Barbatul livreaza pizza clientilor dintr-un hotel subacvatic, potrivitsciencechannel. com. Pizza este livrata.

VIDEO Utilaje de milioane de euro la Cupru Min Abrud. Cum arata la lucru cele mai mari autobasculante din Romania

Compania miniera de stat Cupru Min SA Abrud a achizitionat doua dntre cele mai mari autobasculante existente pe piata, ci o capacitate de transport de 90 de tone. Pretul de catalog al unei astfel de autobasculante noi se apropie de 1 milion de euro.

Topul locurilor in care incep cele mai multe relatii extraconjugale: cum apar tentatiile si de ce devin partenerii vulnerabili

Pentru a afla care sunt cele mai comune locuri in care incep relatiile extraconjugale, cercetatorii au realizat un sondaj la care au participat peste 300 de cupluri.

Cele mai frumoase biserici din lume pe care trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata FOTO

Pe langa valoarea spirituala, multe din bisericile lumii sunt considerate adevarate minuni arhitecturale. Grandoarea lor uneori rivalizeaza chiar si cu cele mai uimitoare castele.

Cele mai inovative universitati din Europa

Principalele tendinte tehnologice europene provin, aparent, din marile capitale: Paris, Berlin sau Londra. Dar inima inovatiei europene nu se afla intr-o metropola, ci intr-un orasel vorbitor de olandeza, conform Reuters. Pentru al doilea an consecutiv, cea mai inovativa universitate din Europa este KU Leuven din Belgia. Universitatea detine una dintre cele mai organizatii de cercetari si dezvoltare din lume.

Cum sa gatim cele mai pufoase eclere cu crema de vanilie

Eclerele sunt printre cele mai bune prajituri. Usor de facut, cu un gust fabulos, reprezinta solutia perfecta daca avem pofta de ceva dulce.

Top 6 cele mai usoare masini de familie produse in zilele noastre

Pentru cei aflati in cautarea unei masini de familie, marimea acesteia si sistemele de siguranta sunt printre cele mai importante detalii de pe lista de prioritati.

Cele mai stanjenitoare gafe din timpul sexului: 2.000 de oameni, printre care si romani, si-au dezvaluit experientele

Un studiu realizat pe un numar de 2000 de persoane, inclusiv din Romania, a scos la iveala cele mai stanjenitoare situatii prin care au trecut partenerii in timpul actului sexual.

Un Pont pe Zi: Cele mai bune cote si ponturi atractive pentru meciul dintre AS Monaco si Juventus Torino (VIDEO)

Dan Bara si Sabin Pirvan au prezentat in editia de marti noapte cele mai interesante cote pentru meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor dintre AS Monaco si Juventus Torino. Cei doi au oferit.

Cele mai bogate state din zona euro au beneficiat de 90% din banii injectati de BCE

Aproximativ 90% din banii injectati de Banca Centrala Europeana BCE) pentru sprijinirea economiei zonei euro au ajuns la cele mai bogate cinci state ale blocului comunitar, arata un studiu BCE publicat ierii, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )