Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai frumoase biserici din lume pe care trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase biserici din lume pe care trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata FOTO

Pe langa valoarea spirituala, multe din bisericile lumii sunt considerate adevarate minuni arhitecturale. Grandoarea lor uneori rivalizeaza chiar si cu cele mai uimitoare castele. continuă pe Adevărul

Viorel Ilisoi aduce la Constanta Cele mai frumoase reportaje. intalnirea cu publicul va avea loc pe 4 mai

Joi, 4 mai, Viorel Ilisoi vine la Constanta sa-si lanseze volumul Cele mai frumoase reportaje. intalnirea cu ziaristul-publicist va avea loc in club La Taclale, de pe strada Mircea cel Batran, la ora 18.

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Cea mai rapida camera din lume poate surprinde in detaliu miscarea moleculelor

Cea mai rapida camera din lume poate surprinde in detaliu miscarea luminii si ne ofera o noua perspectiva asupra proceselor si reactiilor chimice si fizice. Camerele performante si ultra-rapide pot captura mai mult de un milion, iar in unele cazuri poate chiar un miliard de cadre pe secunda. Desi aceasta rata pare foarte mare, aceste [].

Cele mai inovative universitati din Europa

Principalele tendinte tehnologice europene provin, aparent, din marile capitale: Paris, Berlin sau Londra. Dar inima inovatiei europene nu se afla intr-o metropola, ci intr-un orasel vorbitor de olandeza, conform Reuters. Pentru al doilea an consecutiv, cea mai inovativa universitate din Europa este KU Leuven din Belgia. Universitatea detine una dintre cele mai organizatii de cercetari si dezvoltare din lume.

Cel mai batran om din lume A MURIT! Avea 146 de ani. inainte de deces, a dezvaluit SECRETUL LONGEVITATII (FOTO)

Din pacate cel mai batran om din lume, Indonezianul Sodimedjo, a murit la varsta de 146 de ani. Barbatul s-a nascut in 1870, si i se mai spunea si Mbah Ghoto, adica bunicul Ghoto, scrie.

A murit cel mai batran om din lume. Avea 146 de ani

Un barbat din Indonezia care pretindea ca are 146 de ani, fiind considerat cel mai batran om din lume, a murit in satul sau din Central Java. Potrivit documentelor sale, Sodimedjo, cunoscut si sub.

Cele mai bogate state din zona euro au beneficiat de 90% din banii injectati de BCE

Aproximativ 90% din banii injectati de Banca Centrala Europeana BCE) pentru sprijinirea economiei zonei euro au ajuns la cele mai bogate cinci state ale blocului comunitar, arata un studiu BCE publicat ierii, transmite Reuters.

Cele mai ciudate lacuri din lume. Unde se afla apa care transforma vietatile in stana de piatra

De foarte multe ori natura s-a dovedit a fi surprinzatoare, nu doar prin peisajele spectaculoase care incanta ochiul, ci si prin fascinantele si de multe ori ciudatele ei fenomene.

Prima cafea din lume care arata precum apa. Nu ai mai vazut asa ceva!

Daca iubesti cafeaua, dar ti-e teama ca-ti strici culoarea dintilor, ei bine s-a inventat cafeaua care arata exact ca apa, scrie gustarte. ro. CLR CFF este ideea a doi frati slovaci, David si Adam Nagy, care .

Se anunta moartea unuia dintre cele mai indragite produse din istorie?

Computerele au aparut pentru ca oamenii aveau nevoie sa faca foarte rapid calcule. Treptat, computerele s-au mutat din peisajul industrial in viata companiilor si apoi in casele oamenilor. Aceste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )