Libnet.ro
UNICEF

07:45

Se va BLOCA accesul la Internet. Este cea mai controversata decizie care s-a luat pana acum in aceasta tara

Antena3 Antena3,
Se va BLOCA accesul la Internet. Este cea mai controversata decizie care s-a luat pana acum in aceasta tara

Pentru ca se tem ca totul sa nu capete propotiile unui razboi in care sa fie implicate tot mai multe forte, autoritatile din aceasta tara s-au decis sa blocheze accesul fiecarui cetatean la WWW. Astfel,. continuă pe Antena3

Este cea mai comentata fotografie de pe internet. A reusit sa faca asta dintr-o greseala

Celine voia sa le arate prietenilor ei cat de frumoasa fusese vacanta de vara. Asa ca cele mai noi fotografii pe care le facuse in concediu au ajuns si pe internet si asteptau comentariile amicilor. insa.

Este cea mai socanta fotografie cu o rochie de mireasa. Nu te-ai fi gandit niciodata ca ascunde cel mai MACABRU secret

Mii de cliente trec pragul acestui magazin in speranta gasirii unei rochii de mireasa perfecte. Unele pleaca multumite, altele promit ca nu o sa mai calce pragul magazinului niciodata. Oricum ar fi si orice.

Vosganian: Privatizarea Oltchim este o farsa, e cea mai trista dovada ca Romania nu are politica industriala

Privatizarea Oltchim, asa cum s-a derulat,este o farsa; e cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala si ca singurul mod in care intelegem competitivitatea nu este dimensiunea ei.

FOTO Cum arata cea mai mare nava de pasageri din lume.

Allure of the Seas, unul dintre vasele agentiei Royal Caribbean International, este cel mai mare vas de croaziera din lume, potrivit site-ului lifeslittlemysteries. com. Nava are putin peste 360 de metri lungime - echivalentul a patru terenuri de fotbal. Allure of the Seas este mai lunga cu 5 cm decat vasul-geaman Oasis of the Seas, alaturi de care detine titlul de cel mai mare vas de pasageri. Vasul valoreaza 1,5 miliarde de dolari, iar constructia lui, realizata in Finlanda, a durat .

Romania, printre tarile din Europa cu cea mai mare probabilitate de deces dupa interventiile chirurgicale

Romania este printre tarile europene cu cea mai mare probabilitate de deces dupa interventiile chirurgicale- se arata intr-un studiu publicat in revista medicala The Lancet din Anglia. Statistica a fost.

EA Sports: FIFA 2013 - cea mai importanta lansare a unui joc video cu specific sportiv din istorie

EA Sports a anuntat ca noul joc video FIFA Soccer 13 a fost lansat in America de Nord si va fi disponibil in restul lumii incepand din 28 septembrie. Cei de la EA sustin ca aceasta ar putea fi cea mai.

Italia va inregistra in acest an cea mai mare scadere a consmului incepand cu 1946

Italia va inregistra in acest an o scadere a consumului de 3%, comparativ cu anul trecut, cea mai mare incepand din 1946, arata un studiu al Confcommercio, organizatia retailerilor italieni, informeaza Mediafax.

Italia va inregistra in acest an cea mai mare scadere a consmului incepand cu 1946

Italia va inregistra in acest an o scadere a consumului de 3%, comparativ cu anul trecut, cea mai mare incepand din 1946, arata un studiu al Confcommercio, organizatia retailerilor italieni, informeaza Mediafax.

VIDEO. Romania a stabilit un nou RECORD Guinness pentru cea mai mare salata din lume.

Romania a intrat in Guinness World Records cu cea mai mare salata din lume, care a cantarit 19,05 tone si a fost pregatita duminica la un complex comercial din Pantelimon, potrivit unui comunicat remis Mediafax de organizatori. Eforturile a peste 1. 100 de voluntari, dintre care jumatate elevi ai Colegiului Economic Viilor din Bucuresti, au fost incununate cu stabilirea unui nou record mondial la categoria cea mai mare salata din lume, cu aproape 6 tone mai mult decat recordul precedent, .

You And Me cea mai noua piesa Will.i.am feat. Justin Bieber |AUDIO

Pe net a aparut o noua piesa semnata Will. am, You And Me, in colaborare cu cantaretul canadian Justin Bieber, pe care o puteti asculta mai jos! Piesa face parte de pe albumul lui Will. am willpower, care ar fi trebuit sa fie lansat pe 15 octombrie, insa artistul a decis sa intarzie lansarea noului sau [.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )