Libnet.ro
UNICEF

21:16

Blocaj pe linia tramvaiului 41 din Bucuresti, dupa un accident de circulatie

B1 B1,
Blocaj pe linia tramvaiului 41 din Bucuresti, dupa un accident de circulatie

Circa 20 de tramvaie au ramas blocate pe linia lui 41, in zona Crangasi, sensul dintre Piata Presei catre Ghencea, luni dimineata, din cauza unui accident de circulatie, informeaza. continuă pe B1

Blocaj pe linia tramvaiului 41 din Capitala din cauza unui accident de circulatie

Un accident rutier in zona Pietei Crangasi, din Capitala, a blocat, luni dimineata, circulatia tramvaielor de pe linia 41. Aproximativ 20 de tramvaie sunt blocate, pe sensul dintre Piata Presei catre Ghencea.

Organizatiile pentru drepturile omului sesizeaza institutiile statului roman in legatura cu situatia din Turcia dupa lovitura de stat esuata

Mai multe organizatii non-profit au transmis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, premierului Dacian Ciolos si ministrului de Externe, Lazar Comanescu, prin care le solicita sa exprime o pozitie publica cu privire la necesitatea respectarii drepturilor omului si a principiilor statului de drept in procesul de stabilizare a situatiei din Turcia, dupa lovitura de stat esuata.

Simona Halep, calificare in finala de la Bucuresti dupa un meci epuizant

De trei ore si peste doua ore a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea in finala turneului WTA de la Bucuresti.

LIVE Simona Halep in sferturi la Bucuresti (dupa 19:30)

Simona Halep joaca, vineri seara dupa 19:30, pentru un loc in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari.

Toate zborurile din Bucuresti spre Istanbul, anulate: Sute de romani care vor sa plece spre Turcia, la coada pe aeroportul Otopeni (VIDEO)

Sute de romani au ramas blocati in Turcia in urma revoltei impotriva presedintelui Recep Erdogan. Toate zborurile din Istanbul au fost blocate. De asemenea, sase zboruri din si catre.

Mai multi politisti si 19 instructori auto din Bucuresti, trimisi in judecata

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus astazi trimiterea in judecata a 42 de persoane, dintre care 8 agenti de politie si 19 instructori auto, pentru savarsirea unor fapte de coruptie.

Trafic ingreunat pe Autostrada A1, la iesirea din Bucuresti

Traficul este ingreunat, vineri seara, pe Autostrada A1, Bucuresti-Pitesti, din cauza unui camion incarcat cu bere care a pierdut din marfa in momentul in care a accelerat pe banda de intrare pe autostrada. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane nu exista persoane ranite.

Ministerul Sanatatii face o analiza la Spitalul Judetean din Craiova dupa moartea a doi pacienti

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a cerut, vineri, Corpului de Control al Ministerului sa efectueze, saptamana viitoare, verificari la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, dupa ce doi din cei noua pacienti operati pentru obezitate morbida.

Barack Obama a convocat Consiliul de Securitate al SUA pentru a analiza criza din Turcia, dupa declaratiile fara precedent ale liderilor de la Ankara la adresa Statelor Unite

Presedintele american Barack Obama a convocat sambata, de urgenta, Consiliul National pentru Securitate de la Casa Alba si echipa de politica externa pentru a analiza criza din Turcia, generata de tentativa de lovitura de stat esuata din noaptea trecuta, scrie Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )