Libnet.ro
UNICEF

22:45

Doua persoane au murit in urma unui grav accident produs in apropiere de Ramnicu Sarat

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au murit in urma unui grav accident produs in apropiere de Ramnicu Sarat

Un grav accident rutier a avut loc pe pe DJ 202, intre localitatile Piuestii de Sus si Puiesti de Jos, la 15 kilometri distanta de Ramnicu Sarat. Potrivit politistilor, doua persoane au murit iar trei sunt ranite, dupa ce un autoturism s-a izbit puternic de un copac. continuă pe Adevărul

Tragedie pe cel mai circulat drum din Moldova. Doua persoane au murit si una este in stare grava in urma unei coliziuni in Vrancea

In accidentul de pe E85 au fost implicate doua autoturisme, un Audi cu numere de Ilfov si un Volkswagen cu numere de Vrancea.

Explozie puternica la parterul unui bloc din Iasi: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

O explozie puternica s-a produs luni seara la un bloc de locuinte din Iasi, in zona Copou. O centrala pe gaz a explodat, informeaza bzi. ro. Doua persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in.

Grav accident de munca la Resita. Un lucrator a murit, alti doi sunt grav raniti

Un lucrator a murit electrocutat, iar alti doi sunt grav raniti in urma unui accident de munca produs, luni, la Resita.

Grav accident la Calinesti: tata si fiu morti dupa ce caruta in care se aflau a fost spulberata de un taxi

Un grav accident rutier s-a petrecut in noaptea de vineri spre sambata, in localitatea Calinesti din Arges. Din primele informatii, un taxi Dacia Sandero a izbit violent o caruta nesemnalizata. in urma din impactului, cele doua persoane care se aflau in caruta au decedat. Este vorba de carutas, dar si de un copil de 4 ani.

Dosar penal deschis la Iasi, dupa explozia de la parterul unui bloc: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a deschis un dosar penal savarsirea infractiunilor de distrugere calificata si ucidere din culpa, dupa ce o explozie puternica s-a produs luni seara la un.

Mai multe victime in urma unui atac armat in Texas

Cel putin o persoana a fost ucisa si alte trei ranite in urma unui dublu atac armat produs astazi in localitatea Austin din statul american Texas, au anuntat serviciile de urgenta, relateaza agentiile internationale de presa.

Cel putin un deces, in orasul american Austin, in urma unui atac armat

Cel putin un deces, in orasul american Austin, in urma unui atac armat .

Dosarul Bogdan Olteanu - Basescu spune ca a primit informatii despre banii scosi din Bulgaria cand era presedinte dar ca nu s-a stiut pentru ce erau:Probabil acum procurorii au legat lucrurile in urma unui denunt

Traian Basescu a declarat, sambata, la Romania TV, ca a primit informatii, pe vremea cand era presedinte, despre banii scosi dintr-un cont din Bulgaria pentru numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii, insa DNA nu stia motivul tranzactiei, fostul presedinte presupunand ca acum procurorii au aflat, cel mai probabil in urma unui denunt, detaliile tranzactiei, transmite News. ro.

Peste 160 de generali schimbati din functii, in urma unui decret de stat

Ministerul Apararii din Turcia a schimbat astazi din functii un numar de 167 de generali, in contextul epurarilor care au loc in urma tentativei esuate de lovitura de stat din iulie, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )