Libnet.ro
UNICEF

05:45

Procurorii fac cercetari pentru ucidere din culpa in cazul exploziei din Iasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii fac cercetari pentru ucidere din culpa in cazul exploziei din Iasi

Procurorii Parchetulului de pe langa Tribunalul Iasi au constituit un dosar in care fac cercetari pentru ucidere din culpa si distrugere calificata in cazul exploziei care a avut loc luni seara in Iasi, in urma careia doua persoane au murit. continuă pe Ziarul Bursa

OZN pe calea ferata! Un tren performant a ajuns sa fie perceput drept o aparitie de senzatie pentru locuitorii din Curtici (VIDEO)

Un tren performant a ajuns sa fie perceput drept o aparitie de senzatie pentru locuitorii din Curtici. Locomotiva, adusa de compania Alstom, care se ocupa de modernizarea caii ferate Curtici-Arad, este o prezenta.

Ancheta la Spitalul din Tecuci dupa ce un bebelus a decedat la nastere, iar altul s-a nascut mort

Conducerea Directiei de Sanatate Publica din Galati a cerut explicatii de la reprezentantii Spitalului din Tecuci, dupa ce un bebelus a decedat la nastere, iar altul s-a nascut mort, mamele acestora acuzand un medic al unitatii sanitare de malpraxis, potrivit News. ro. Conducerea spitalului face doua anchete in legatura cu reclamatiile femeilor, iar politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Venezuela: Nicolas Maduro, tot mai aproape de referendumul pentru revocarea din functie

Proiectul de referendum pentru revocarea presedintelui venezuelean Nicolas Maduro a fost validat, luni, de Consiliul National Electoral CNE) al Venezuelei.

Proiect: facilitati pentru romanii din diaspora

PNL va promova in Parlament o lege prin care romanii din diaspora, veniti in concediu in luna august, sa beneficieze de regim de urgenta si fara plata taxelor aferente la depunerea cererilor pentru diverse documente solicitate autoritatilor publice, a anuntat luni copresedintele PNL Alina Gorghiu, potrivit Mediafax.

Fonduri europene in valoare de 5 milioane de euro pentru locuitorii din zonele marginalizate

Comunitatile aflate in zonele urbane marginalizate din Romania, cu o populatie de peste 20. 000 de locuitori, vor avea posibilitatea sa acceseze fonduri europene, in vederea elaborarii Strategiilor de Dezvoltare Locala SDL), prin intermediul unui apel de proiecte in valoare de 5 milioane de euro, al carui Ghid de finantare va fi in consultare publica pana la jumatatea lunii august, potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene MFE).

Atentat cu camion-capcana in fata unui hotel pentru straini din Kabul

Un atentat cu camion-capcana a vizat in noaptea de duminica spre luni un hotel securizat pentru straini la periferia capitalei afgane Kabul, au declarat surse din securitate, citate de agentiile internationale de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )