Libnet.ro
UNICEF

22:30

Panica la o inchisoare din Franta! Un detinut a luat doua persoane drept ostatici

B1 B1,
Panica la o inchisoare din Franta! Un detinut a luat doua persoane drept ostatici

O luare de ostatici este in desfasurare la o inchisoare din orasul francez Le Mans, potrivit Le Huffington Post. Doua persoane din personalul inchisorii au fost luate ostatice de catre un. continuă pe B1

Luare de ostatici intr-o inchisoare din Franta. Trupele speciale au izolat zona

O luare de ostatici este in curs de desfasurare la inchisoarea din orasul francez Le Mans, a informat Prefectura, potrivit Le Figaro online. Stire in curs de actualizare.

Blocul din Iasi in care au murit doua persoane, iar alte 11 au fost ranite, cuprins de un nou incendiu

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, in blocul din Iasi in care, luni seara, doua persoane au murit si 11 au fost ranite, in urma unei explozii.

Pilotul Marian Cojocaru, care s-a prabusit cu paramotorul la Comana, va fi transferat in Viena. A luat doua infectii din spital

Pilotul Marian Cojocaru, internat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala dupa ce s-a prabusit cu paramotorul la Comana, va fi transferat in Viena dupa ce familia acestuia a reusit sa stranga banii necesari. Barbatul a luat doua bacterii intraspitalicesti cu rezistenta crescuta la antibiotice.

Doua persoane au murit in urma unui grav accident produs in apropiere de Ramnicu Sarat

Un grav accident rutier a avut loc pe pe DJ 202, intre localitatile Piuestii de Sus si Puiesti de Jos, la 15 kilometri distanta de Ramnicu Sarat. Potrivit politistilor, doua persoane au murit iar trei sunt ranite, dupa ce un autoturism s-a izbit puternic de un copac.

Explozie puternica la parterul unui bloc din Iasi: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

O explozie puternica s-a produs luni seara la un bloc de locuinte din Iasi, in zona Copou. O centrala pe gaz a explodat, informeaza bzi. ro. Doua persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in.

Recolta de grau din Franta, cea mai slaba din ultimii 28 de ani

Fermierii din Franta se confrunta cu cea mai slaba productie de grau din ultimii 28 de ani, dupa ce Hexagonul a avut parte de ploi abundente si o primavara mohorata, potrivit zf. ro. Asadar,.

Turistii din Franta se bronzeaza printre militari echipati ca de razboi. Autoritatile au luat tot mai multe masuri in urma atentatelor (FOTO, VIDEO)

Turistii aflati in Franta nu se mai simt in siguranta, tocmai pentru ca pe plaje patruleaza militari echipati ca de razboi, care au fost trimisi in principalele zone turistice pentru a.

Dosar penal deschis la Iasi, dupa explozia de la parterul unui bloc: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a deschis un dosar penal savarsirea infractiunilor de distrugere calificata si ucidere din culpa, dupa ce o explozie puternica s-a produs luni seara la un.

Politia din Franta, din nou in alerta. S-a distribuit fotografia unui suspect venit din AFGANISTAN

Autoritatile din Paris sunt in alerta, cu privire la un barbat suspectat ca ar planui un atac in capitala franceza, potrivit unei surse din politie.

Oras din Franta, inundat cu vin (VIDEO, FOTO)

Strazile dintr-un oras din sudul Frantei au fost inundate cu vin, marti seara. Zeci de mii de litri din licoarea bahica s-au scurs pe strazile din Sete. Nu a fost vorba despre un accident, ci de un act de.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )