Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blue Air se aliaza cu TAROM. Ce vor putea face clientii celor doua companii aeriene romanesti

Adevărul Adevărul,
Blue Air se aliaza cu TAROM. Ce vor putea face clientii celor doua companii aeriene romanesti

Transportatorul aerian Blue Air a anuntat, luni, semnarea unui acord bilateral cu Tarom, prin care isi extinde prezenta inclusiv in Europa. continuă pe Adevărul

Blue Air anunta un nou acord cu TAROM

Compania Blue Air anunta semnarea unui acord bilateral interline cu Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM.

Oficial MAI: Romanii vor putea opta intre cartile de identitate cu sau fara cip / Este foarte posibil ca cetateanul sa nu poata calatori in spatiul UE cu cele fara cip

Seful Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, comisar-sef Catalin Aurel Giulescu, a declarat, luni, la Arad, ca romanii vor putea opta intre cartile de identitate cu sau fara cip, dupa ce Uniunea Europeana va impune schimbarea formatului acestor documente si introducerea unor noi elemente de siguranta, in baza unui regulament care va aparea in luna iulie, transmite Agerpres.

Ciolos: Clujul si Ardealul vor putea sa incline balanta rezultatului alegerilor

Liderul USR-PLUS, Dacian Ciolos, spune ca Ardealul si Clujul vor putea sa incline balanta rezultatului alegerilor pentru PE spre o Romanie europeana, in timp de PSD vrea sa duca tara la periferia UE, transmite corespondentul Mediafax.

Turistii care urca pe jos patru kilometri la Sarmizegetusa Regia vor putea vizita gratuit asezarea dacica

Turistii vor beneficia de intrare gratuita la Sarmizegetusa Regia, in zilele in care soseaua spre asezarea dacica din Muntii Orastiei se afla in reparatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )