Libnet.ro
UNICEF

07:15

BMW aniverseaza 25 de ani de la introducerea pe piata a motoarelor moderne cu 12 cilindri

Hotnews Hotnews,
BMW aniverseaza 25 de ani de la introducerea pe piata a motoarelor moderne cu 12 cilindri

Cea de a doua generatie BMW Seria 7, prezentata in 1986, dispunea de doua versiuni de top, ale caror motoare cu sase cilindri dispusi in linie erau primite cu entuziasm in presa auto. Se anunta atunci si o premiera: primul automobil german premium cu propulsor cu 12 cilindri, dupa o jumatate de secol. Asa a inceput istoria moderna a motoarelor cu 12 cilindri la BMW, ce a condus la cursa a inarmarii in intregul segment premium. continuă pe Hotnews

BMW: 25 ani de la lansarea motorului V12

BMW sarbatoreste 25 de ani de la lansarea celebrelor motoare V12, introduse in productie de serie in anul 1987, pe modelul BMW 750i. Si astazi, in ciuda tendintei generale de a reduce cilindreea, aceste motorizari fac deliciul fanilor brandului bavarez.

Cristian Sima, interzis cinci ani pe piata de capital

Autorizatia WBS Romania, retrasa * Anca Bunea, interdictie cinci ani pe piata de capital * CNVM a depistat neinregistrarea unor operatiuni derulate prin conturile bancare, ceea ce a determinat raportarea unor solduri incorecte Cristian Sima a primit interdictia de a mai desfasura activitati pe piata de capital timp de cinci ani, potrivit unei decizii a CNVM.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )